Εσύ πώς συνδέεσαι με το κρυσταλλικό πεδίο;

*Πώς εσείς συνδέεστε με το κρυσταλλικό πεδίο;*

Τέσσερις εικόνες. Τέσσερα ορυκτά σύνδεσης με το πεδίο των κρυστάλλων. Τέσσερις επιλογές που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να ανοίξεις μία γέφυρα επικοινωνίας με το βασίλειο των ορυκτών και τι ταλέντα κρύβεις για την ενεργειακή σου εργασία μαζί τους. Πώς μεταφράζεται η δική σου ενέργεια, δηλαδή, όταν συνεργάζεσαι με το πεδίο των ορυκτών στη γη!

Εσύ, τι επέλεξες;

 

Αν επέλεξες την πάνω αριστερή εικόνα, τότε επέλεξες τον Αγγελίτη. 

Η μορφή της κρυσταλλικής σου σύνδεσης, σου επιτρέπει να συνδέεσαι με το αγγελικό πεδίο, όπως και με άλλα επίπεδα που ανήκουν σε υψηλούς κραδασμούς. Μπορείς να λειτουργήσεις ως διαμεσολαβητής του Σύμπαντος και αυτού του πεδίου, όπως και να ανεβάσεις τη δόνηση σε ένα χώρο ή ακόμα και σε έναν άνθρωπο! Καλείσαι να ξυπνήσεις μέσα σου την ενέργεια του θεραπευτή. 

 

Αν επέλεξες την πανω δεξία εικόνα, τότε σε κάλεσε ο Κρύσταλλος Χαλαζίας. 

Η μορφή της κρυσταλλικής σου σύνδεσης έχει να κάνει με την καθαρότητα. Είσαι ένας ενεργειακός ιονιστής – καθαρίζεις χώρους και ανθρώπους. Αποτοξινώνεις και έχεις έρθει για να μεταδώσεις τη διαύγεια. Αποτελείσαι από ένα κράμα δυνατοτήτων, όπως η ανώτερη επικοινωνία και η θεραπεία. Καλείσαι να ανεβάσεις τη συχνότητά σου. 

 

Αν επέλεξες την κάτω αριστερή εικόνα, τότε σε έχει ελκύσει ο Δεντριτικός Αχάτης.

Η μορφή της κρυσταλλικής σου σύνδεσης σε συνδέει με τη γείωση και την υλοποίηση. Με έναν ενστικτώδη τρόπο, καθοδηγείς τους ανθρώπους να βρουν λύσεις. Βλέπεις πιο μακριά και προετοιμάζεις το έδαφος. Όσο ακους την εσωτερική σου φωνή, είναι σίγουρο πως εσύ και οι γύρω σου θα είστε στο σωστό μονοπάτι. Καλείσαι να λειτουργήσεις με δομή και σχεδιασμό. 

 

Αν επέλεξες την κάτω δεξιά εικόνα, τότε σου “μίλησε” η ενέργεια του Βαναδινίτης. 

Η μορφή της κρυσταλλικής σου σύνδεσης γίνεται μέσα από μεταφορά απίστευτων κυβικών ενέργειας. Καλείσαι να μετουσιώσεις την αφθονία σε όλες της τις μορφές σε αυτό το επίπεδο. Να δώσεις κίνηση σε όνειρα, να ξυπνήσεις ανθρώπους που χάθηκαν, να ανακαλύψεις νέους τρόπους για δράση, αλλά και χαρά. Καλείσαι να οδηγήσεις την ενέργεια στοχευμένα. 

 

**Αν η σύνεση που αισθάνεσαι σε καλεί έντονα και επιλέγεις να συνεχίσεις την εξερεύνηση του καλέσματος των ορυκτών και των κρυστάλλων, μην ξεχνάς πως οι εγγραφές για την εκμάθηση της κρυσταλλοθεραπείας στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής συνεχίζονται για μία ακόμη εβδομάδα! 
Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο: Κρυσταλλοθεραπεία στην Ακαδημία**

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email