Ηλιόδωρο

Το Ηλιόδωρο ανήκει στα πολύ θρεπτικά ορυκτά.

Τονώνει το νου και εξισορροπεί το συναίσθημα. Σε αυτό το διαυκολύνει το ότι επιδρά στο Ηλιακό Πλέγμα, αλλά και στο Κέντρο Καρδιάς σε κάποιο επίπεδο. Η ισορροπία που προσφέρει σε αυτά τα δύο Ενεργειακά Κέντρα, γεμίζει όλο το σύστημα θάρρος, θέληση και γενναιότητα – πύρινες ποιότητες, που όμως στην περίπτωση του Ηλιόδωρου, αποκτούν μία πιο ευγενή υφή.

Ένα υπέροχο ορυκτό για να θεραπεύσετε τα αυρικά σώματα, να αφυπνίσετε την ευζωία, τη θετικότητα και την πίστη στον εαυτό.

Δουλέψτε μαζί του όταν θέλετε να θρέψετε την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή του εαυτού σας, σε όλες τις όψιες του. Είναι ένα ορυκτό που σχετίζεται με την ηγεσία και την τάξη. Χειρίζεται όμως αυτές τις δυνάμεις με σεβασμό για όλους και όλα – ίσως γιατί ο εσωτερικός σκοπός αυτού του ορυκτού είναι η υπηρεσία προς το όλον.

Συμπαραστέκεται όταν δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποφάσεις από φόβο ή από έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό. Η χρυσή του ενέργεια γεμίζει το Ηλιακό Πλέγμα και το κάνει να μπορεί να ωφεληθεί από την ενέργεια, είτε εσωτερική, είτε εξωτερική, χωρίς όμως περικοπές προς τον εαυτό.

Μετατρέπει τη σύγχυση σε κατανόηση, το φόβο σε στόχους προς εκπλήρωση, την ανασφάλεια σε εμπιστοσύνη. Ένα υπέρλαμπρο πλάσμα, που θα διοχετεύσει την ενέργεια του σε όλη την ύπαρξη μας. Ξυπνά τη συνείδηση και συνδέει με το σκοπό. Το καταπληκτικό όμως, στην περίπτωσή του, είναι ότι προσφέρει μεν δυνατότητα σύνδεσης, αλλά μαζί και τα εργαλεία, ώστε να ξεπεράσουμε τις οποιεσδήποτε ενεργειακές διαταραχές που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια των ενσαρκώσεων και μπλοκάρουν την επαφή με το σκοπό.

Το Ηλιόδωρο φέρνει στη ζωή τα πάντα με χάρη και ευκολία.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email