Η Θεά των Όφεων και ο Αμέθυστος

Ένα από τα ορυκτά με τα οποία συνδέεται η αρχαία Θεά των Όφεων, είναι ο Αμέθυστος.

Ένα πολύ πνευματικό ορυκτό, το οποίο συνδέεται με τα πνευματικά επίπεδα και τις μυήσεις. Ο Αμέθυστος είναι πνευματικός, ηρεμεί τα όποια ταραγμένα συναισθήματα και βοηθά να δούμε ότι μας προβληματίζει, με έναν τρόπο όμως αποφορτισμένο από την ψυχολογική ένταση. Έτσι, βρισκόμαστε σε ένα πιο χαλαρό συναισθηματικό πεδίο και, από εκείνο το σημείο, είναι πιο εύκολο να συναντήσουμε την αιτία του κάθε προβλήματος, αλλά και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις, πιο εύκολα.

Προσφέρει εμβάθυνση στο διαλογισμό και δίνει έυκολη πρόσβαση στη σύνδεση με τα πλάσματα του Φωτός. Ενδυναμώνει την πνευματική μας ενέργεια, όπως και το Τρίτο Μάτι και το Κέντρο Κεφαλής.

Γενικότερα, υφαίνει με νήματα ενέργειας τη σύνδεσή μας με το Σύμπαν.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΜΕΘΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΑ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ

Κρατήστε ένα κομμάτι από Αμέθυστο και οραματιστείτε απέναντί σας τη Θεά των Όφεων. Δείτε τη να σας στέλνει ενέργεια και να φέρνει στη μνήμη σας τη γνώση από παλιές μυήσεις, όπως και αρχαίες γνώσεις που έχουν περάσει στο σύστημά σας.

Στη συνέχεια, ευχαριστήστε τη Θεά των Όφεων και δείτε την να αποχωρεί. Δείτε νήματα φωτός να βγαίνουν από τον Αμέθυστο και να διεισδύουν σε όλο σας το αυρικό σύστημα, προσφέροντάς σας ψυχική ανάταση και επαφή με τις Συμπαντικές ενέργειες.

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email