Η Κρυσταλλοθεραπεία στην ιστορία της

Οι ρίζες της κρυσταλλοθεραπείας χάνονται βαθιά μέσα στους αιώνες..

 

Από την πρώτη πνοή του ανθρώπου επάνω στη γη, έχουμε πληροφορίες για τη χρησιμότητα τους ως εργαλεία, όπως το πρώτο μαχαίρι από οψιδιανό,

φυλαχτά ως φύλακες- προστάτες από αρνητικές ενέργειες. Στους πολέμους οι στρατιώτες τρίβονταν με σκόνη αιματίτη για δύναμη και σθένος.

Εως και τις μέρες μας, χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε πολλές παραδόσεις και κουλτούρες.

 

Η κρυσταλλοθεραπεία απευθύνεται σε όσους έχουν διάθεση να εμβαθύνουν, να βρουν και να ανακαλύψουν καινούρια στοιχεία για την ύπαρξή τους.

Η συχνότητα των θεραπειών μπορεί να είναι 1 φορά την εβδομάδα.

 

Τα ορυκτά είναι σε θέση να επηρεάσουν το άτομο σε όλα του τα επίπεδα, εφόσον έχουν την δυνατότητα να μας θρέφουν ολιστικά με τη ζωογόνο ενέργεια τους.

Στο φυσικό επίπεδο αναζωογονούν την ζωτική ενέργεια που μας συντηρεί στη ζωή.

Σε συναισθηματικό επίπεδο μπορούν να καθαρίσουν και να επουλώσουν τραύματα και γενικότερα να χαρίσουν αρμονία, κάτι πολύ σημαντικό για την ισορροπία μας.

Στο νοητικό επίπεδο μας βοηθούν να καθαρίσουμε την νοητική σύγχυση και αποκτήσουμε διαύγεια.

Και τέλος στο πνευματικό επίπεδο τονώνουν τη σύνθεση μας με την πνευματική διάσταση και μας γεμίζουν γαλήνη και ευφορία.

 

Μπορούμε να πούμε πως οι κρύσταλλοι είναι το DNA της Γης. Είναι το αποτύπωμα της εξέλιξης της, είναι  φωτεινά όντα που μας βοηθούν να ενώσουμε το διασπασμένο

παζλ της ύπαρξης μας. Κατά αυτόν τον τρόπο και μέσα από αυτή την γνώση που τα διακατέχει μπορούν να αφυπνίσουν και τη δική μας ξεχασμένη εσωτερική γνώση.

Με τον ορθό διαχειρισμό της ενέργειας που μας δίνουν αρχίζουμε σταδιακά να εξισορροπούμε τα ενεργειακά κέντρα, τα οποία με τη σειρά τους εφόσον εναρμονιστούν αποφέρουν υγεία σε όλα τα επίπεδα.

 

Τα ορυκτά από τη στιγμή που θα καθαριστούν και προγραμματιστούν δεν χάνουν ποτέ ξανά την πληροφορία μέσα στο χρόνο. Υπάρχει περίπτωση όμως να μπλοκάρουν

από πολλές επιπρόσθετες αρνητικές πληροφορίες. Οπότε είναι σημαντικό το ενεργειακό τους φρεσκάρισμα ανά διαστήματα.

Ένα ορυκτό-συνεργάτης θα μπορούσε να μας χαρίσει βαθύτερα σύνδεση και βοήθεια.

 

Οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά δεν διαχωρίζονται σε σημαντικά ή μη, διότι ανάλογα με την εσωτερική ανάγκη του κάθε ατόμου δομήται μια ενεργειακή συνταγή που τον εξυπηρετεί την συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του, αναλόγως της ψυχοσωματικής κατάστασης που βιώνει.

 

Τα κοσμήματα αν είναι προγραμματισμένα, δεν είναι πια απλά κοσμήματα αλλά “amulet” (φυλαχτά) και ναι! μπορούν να χαρίσουν ευεργετικές ιδιότητες σε όλα μας

τα επίπεδα. Σίγουρα η συνειδητότητα του ατόμου που τα φοράει είναι κάτι σημαντικό για να εργαστούν βαθύτερα.

 

Μπορείτε να απευθυνθείτε για να βρείτε πραγματικά εξιδεικευμένους κρυσταλλοθεραπευτές στον Σύλλογο Κρυσταλλοθεραπευτών Ελλάδος. www.crystalight.gr

Ένας κρυσταλλοθεραπευτής χρειάζεται να είναι ολιστικός θεραπευτής με συνέπεια και εμπειρία.

Η κρυσταλλοθεραπεία έχει την ικανότητα να εμπλουτίσει την όποια θεραπεία κι αν κάνετε χωρίς καμία παρενέργεια.

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email