Θαρραλέοι ενεργειακοί σύμμαχοι

Σε μία εποχή που ο φόβος διεισδύει μέσα μας και επηρεάζει την ψυχική μας διάθεση, χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε μέσα που θα μας βοηθήσουν να αμυνθούμε. Ένα ορυκτό που βοηθά είναι ο Τσαροΐτης.

Ο Τσαροΐτης είναι ένα ορυκτό που μας προστατεύει από ψυχικές επιθέσεις. Απελευθερώνει από αρνητικότητα και φόβους, βάζει ενεργειακά όρια ώστε να είμαστε ασφαλείς, αποδεσμεύει από μπλοκαρίσματα που κλείνουν το μονοπάτι μας αλλά και από τους προσωπικούς μας φόβους που δε μας αφήνουν να το ακολουθήσουμε. Γειώνει μία πιο πνευματική οπτική της ζωής μας στην καθημερινότητάς μας.

Astragalus Membranaceus (Αστράγαλος)
Ο Αστράγαλος είναι ένα θερμαντικό, τονωτικό βότανο, το οποίο αυξάνει τη ζωτικότητα και την αντοχή. Τονώνοντας δυναμικά το Τσι και την ενέργεια, το ανοσοποιητικό και το αίμα, ενώ σε ενεργειακό επίπεδο, μας βοηθά να υπερβούμε φόβους και αδυναμίες. Ένα φλιτζάνι την ημέρα είναι αρκετό για να σας γεμίσει με ενέργεια.

Μία καλή επιλογή λοιπόν, είναι να χρησιμοποιήσετε κρυσταλλικό νερό από Τσαροϊτη που έχετε οι ίδιες παρασκευάσει και, με βάση αυτό, να φτιάξετε ένα αφέψημα Αστραγάλου. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα πραγματικά μαγικό φίλτρο κατά του φόβου, που θα σας γεμίσει σθένος και προσωπική πίστη.

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email