Κερδίστε τους στόχους σας – Θετικός οραματισμός

Ετοιμάστε ένα περιβάλλον όπου νιώθετε ασφαλείς και δε θα σας ενοχλήσει κανείς. Καθίστε άνετα και αναλογιστείτε ποιος είναι ο στόχος που θέλετε να κινητοποιήσετε ενεργειακά. Όταν το βρείτε και είστε απόλυτα σίγουροι, οραματιστείτε μπρος ένα στόχο που στο κέντρο του έχει αυτό που ποθείτε. Δείτε με τη φαντασία σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ένα τόξο.
 
Τεντώστε το και φανταστείτε ότι το εμποτίζετε με πίστη, δύναμη, θέληση και οποιαδήποτε άλλη ποιότητα θεωρείτε ότι χρειάζεται για να κατακτήσετε το όραμά σας. Όταν νιώσετε απόλυτα δυνατοί, αφήστε το τόξο σας να βρει το στόχο. Οραματιστείτε το βέλος να χτυπά στο κέντρο του και σχηματίστε την εικόνα αυτού που θέλετε στο νου σας και κρατήστε τη σταθερά για λίγα λεπτά.
Όταν αισθανθείτε πως η σύνδεση σας έχει ολοκληρωθεί, πάρτε μία βαθιά εισπνοή και επιστρέψτε σταδιακά τη συγκέντρωσή σας πάλι στο σώμα σας.
 
Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε τα μάτια σας. Επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε αυτή την άσκηση και αν θέλετε να κατακτήσετε κάτι συγκεκριμένο, εφαρμόστε τη σε ένα καθημερινό πρόγραμμα τουλάχιστον 21 ημερών.

μοιράστε