Κρύσταλλος Χαλαζίας Ολλανδίτης

Είμαστε ταξιδευτές των άστρων…

Γυρίζουμε ξανά και ξανά, δίνοντας στην ύπαρξή μας νέες φόρμες κάθε φορά, μέσω της μετενσάρκωσης, ώστε να τη βοηθήσουμε να αντιληφθεί τον εαυτό της, μέσα από διάφορα επίπεδα και οπτικές.

Είμαστε ψυχές που αναδιπλώνουμε και ξεδιπλώνουμε την ψυχή μας μέσα από το ταξίδι μας στους γαλαξίες του Σύμπαντος, μέσα από το ζωδιακό κύκλο, μέσα από των κύκλο των ενσαρκώσεων, ώσπου να καταλήξουμε στον κυκλικό τρόπο της ζωής που βιώνουμε κάθε μέρα.

Ο Χαλαζίας Ολλανδίτης είναι ένα ορυκτό που μπορεί να συμπαρασταθεί σε όλες αυτές τις μορφές των κύκλων, μικρών ή μεγάλων, αλλά ακόμη και να μας ωθήσει προς το μελλοντικό, εξελιγμένο εαυτό μας, κάτι που είναι το ζητούμενο του κάθε ψυχικού ταξιδιού: η ενσωμάτωση του αρμονικού, ισορροπημένου εαυτού.

Ο Ολλανδίτης μπορεί να φέρει τη φώτιση, να μας συνδέσει με τους ιερούς μας Οδηγούς, αυτούς που είναι πάντα κοντά μας και μας καθοδηγούν να παίρνουμε για τη ζωή μας πιο συνειδητές αποφάσεις, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν ουσιαστικά την ύπαρξή μας. Σε αυτή του τη μορφή, ο Χαλαζίας μας συνδέει με τον Ανώτερο Εαυτό.

Μπορεί να γίνει η πύλη, από όπου θα μπορέσουμε να βρούμε τον εαυτό μας σε άλλες διαστάσεις ή ακόμα και να δούμε και να επηρεάσουμε το παρελθόν μας (θεραπεύοντας) και το μέλλον μας (δημιουργώντας).

Βοηθά να ξυπνήσουμε από τη νάρκη, να δούμε πως τα εντυπώματα των περασμένων ζωών έχουν καταγραφεί επάνω μας, δημιουργώντας εν τέλει ασυμφωνία ενεργειών. Αφυπνίζει ανθρώπους που αποτραβήχτηκαν, για διάφορους λόγους και τελικά λησμόνησαν ποιοι είναι πραγματικά. Ξυπνά γενικά την κοιμισμένη συνείδηση.

Καθοδηγεί την ενεργειακή όψη του εαυτού μας, ώστε να βρει μία ασφαλή γέφυρα ένωσης με το γήινο φορέα της, μεταφέροντας πληροφορίες μεταξύ τους, χωρίς όμως αυτή η δυναμική ενέργεια να επηρεάσει αρνητικά το νευρικό σύστημα ή όποιο άλλο λεπτοφυές σύστημά μας.

Ο Ολλανδίτης είναι επίσης ένα ορυκτό που θα βοηθήσει να αναδυθεί η δικαιοσύνη σε μία κατάσταση άδικη. Θα σας πρότεινα να είστε πραγματικά εξαγνισμένοι ενεργειακά όταν συνδέεστε με αυτό το ορυκτό και γενικά, με κάποιο τρόπο, προετοιμασμένοι για ένα ανεπηρέαστο και δίκαιο αποτέλεσμα.

Τα μπλοκαρίσματα που σταματούσαν την ενεργειακή μας ροή, παρασύρονται από το ρεύμα του Φωτός που εισέρχεται στο σύστημά μας με τη βοήθειά του. Το ξέρουμε ότι είμαστε παιδιά του Φωτός. Αλλά, μέσα από αυτόν τον κρύσταλλο, το βιώνουμε πραγματικά. Αγγίζουμε αυτό το ολοφώτιστο και ανέγγιχτο κομμάτι μας, γνωρίζοντας πως τα πάντα, ακόμη και τα σκοτεινά μας σημεία, τα μπλοκαρισματα, οι δυσκολίες, είναι μέρος του Φωτός. Μόνο που αφορούν άλλες του όψεις. Είναι κομμάτια που μας εκπαιδεύουν και που, σταδιακά, μας βοηθούν να διακρίνουμε και να επιλέγουμε το μονοπάτι του Φωτός.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu