Κύκλος Γυναικών Blossoming Goddess

Έχει έρθει η εποχή της αφύπνισης της ιερής θηλυκής ενέργειας. Έχουμε ανάγκη τη γλυκιά θρέψη και τη δημιουργική ενέργεια του θηλυκού. Η έλξη που σας ωθεί σε ένα νέο δρόμο αντίληψης του εαυτού σας, αλλά και της θηλυκότητας σας, ανοίγει μπροστά σας νέους δρόμους. Η γυναικεία φύση έχει απεριόριστη δύναμη μέσα της. Αν εσείς θελήσετε να ξυπνήσετε αυτή τη δύναμη, η ομάδα Blossoming Goddess μπορεί να σας βοηθήσει να περπατήσετε στο μονοπάτι της Ιερού Θηλυκού και να ανανεώσετε τη ζωή σας, βρίσκοντας το δρόμο που σας αξίζει.

Η γυναικεία φύση είναι πολύπλευρη. Αποτελείται από διαφορετικές αρχετυπικές δυνάμεις, όπως της πολεμίστριας, της σοφής, της ερωμένης, που εκφράζονται προς τα έξω με τόσους τρόπους και τόσο διαφορετικά χρώματα… Όταν όλες αυτές οι αρχετυπικές ενέργειες έρθουν σε ισορροπία, θα σας δώσουν βαθιά κατανόηση του εαυτού σας και της πολύπλοκης φύσης σας. Θα μάθετε τρόπους να εξισορροπήσετε το αρσενικό και τη θηλυκό μέσα σας και να τα συνενώσετε δημιουργικά – μόνο έτσι θα αποφύγετε την εσωτερική διαμάχη και θα διεκδικήσετε την ειρήνη που αξίζει στο μυαλό και την καρδιά σας. Μόνο τότε θα μπορέσετε πραγματικά να διεκδικήσετε τη ζωή σας!

Μέσα σε αυτόν τον κύκλο γυναικών θα πάρετε πληροφορίες για τον εαυτό σας και τα δώρα που φέρετε σαν πλάσματα του Σύμπαντος σε αυτόν τον κόσμο. Θα μάθετε να ταξιδεύετε μέσα από τον κύκλο του φεγγαριού, πώς να αξιοποιείτε την ενέργεια και το Qi γενικά, και πώς να ενεργοποιήσετε το κρυμμένο σας δυναμικό.

Στην ομάδα θα βρείτε:

Τεχνικές και τελετές

Ιερά εργαλεία

Είδη διαλογισμού

Μυστικές γνώσεις των κρυστάλλων και των ορυκτών

Σαμανικές τελετές από Μεξικό και Περού

Zώα τοτέμ

Τελετές φωτιάς

Τεχνικές despacho

Συνταγές με αιθέρια έλαια και βότανα

Σύνδεση με τα 5 Στοιχεία

Καθοδήγηση με το εκκρεμές

Εξερεύνηση των ενεργειακών κέντρων (chakra) και των ενεργειακών γραμμών (μεσημβρινοί)

Μελέτη των θηλυκών αρχετύπων

Μελέτη διαφόρων παραδόσεων

Όλα αυτά θα βοηθήσουν στην αναζήτησή σας και στη μετατροπή σας. Μία αφυπνισμένη γυναίκα έχει άμεση σύνδεση με τη δημιουργία, όχι μόνο της Μάνας Γης, αλλά και της ίδιας της κοσμικής ενέργειας.

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email