Λαβραδορίτης – ένας καθρέφτης ψυχής

Ο λαβραδορίτης στα χέρια ενός αναζητητή είναι ένας μαγικός καθρέφτης όπου μπορεί να δει την αντανάκλαση αυτού που έχει κρυμμένο στα τρίσβαθα της ψυχής. Βοηθά να δούμε ότι ό,τι έχουμε κρυμμένο από εμάς τους ίδιους σε αυτή ‘η σε άλλη ζωή. Είναι ένα ορυκτό αυτογνωσίας για τους μάγους, γιατί τρυπώνει εκεί που δύσκολα θα αφήσουν κάτι άλλο να εισχωρήσει.
No photo description available.
 
Προστατεύει την αύρα από εισβολείς ιδιότητα να δρα ως καθρέφτης βοηθά και εδώ αντανακλώντας το κακό έξω από εμάς. Θα σας πρότεινα να έχετε προγραμματίσει το λαβραδορίτη να στέλνει απευθείας στον πυρήνα της γης ή σε ένα βουνό την αρνητικότητα. Γενικά σημεία που αισθάνεστε ότι μπορούν να μετατρέψουν την αρνητική ενέργεια χωρίς να επιβαρύνουν τίποτα με αυτή την τοξικότητα.
 
Με ένα λαβραδορίτη έχουμε τη δυνατότητα να εμφυσήσουμε σε ένα τοτέμ τις ποιότητες που θέλουμε όπως και να μάθουμε να ακούμε την εσωτερική μας φωνή που μας ειδοποιεί πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι.
 
Μας δείχνει δρόμους για να εκφραστούμε ως όντα φωτός που όλοι είμαστε, ώστε δημιουργικά να προσφέρουμε στην ανθρωπότητα.
 
Γενικά ο λαβραδορίτης είναι ένα ορυκτό κίνησης και ένωσης. Δημιουργεί γέφυρα ανάμεσα στην προσωπικότητα και στην ψυχή, στο κέντρο καρδιάς με το ηλιακό πλέγμα και ομαλοποιεί τη ροή της ενέργειας στα αυρικά σώματα.

μοιράστε