Λευκό πολύτιμο Οπάλιο

Το λευκό πολύτιμο οπάλιο αντανακλά τη θηλυκή ιερή σπίθα και θεότητες όπως η Λευκή Τάρα και η White Buffalo Calf Woman μπορούν να συνδεθούν μαζί μας μέσα από αυτό το ορυκτό. Έχει τη δυνατότητα να ξεπλύνει το συναισθηματικό μας σώμα και να του δώσει την ευκαιρία μιας νέας φρέσκιας αρχής μέσα από τη συχνότητα του ουράνιου τόξου που κατοικεί μέσα του.

Βοηθά να δούμε πώς οι ψευδαισθήσεις που έχουμε πλάσει, αλλά και πώς η νοητική παραζάλη που έχουν δημιουργήσει γύρω μας τα κοινωνικά πρότυπα, μας κάνουνε να χάσουμε το αληθινό μέσα μας. Τα οπάλια γενικά μπορούν να εμβαθύνουν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Έτσι εδώ το λευκό πολύτιμο οπάλιο ως καθαγιασμένο νερό (holy water) μπορεί να διεισδύσει σε κάθε μας κύτταρο και να εξαγνίσει ό,τι μας μόλυνε. Έτσι θα βρούμε τη λύτρωση και θα αναδυθούμε ξανά ακέραιοι και αγνοί όπως η πρώτη ανάσα που πήραμε στη γη.

Ενεργοποιεί το κέντρο κεφαλής και βοηθά να εμβαθύνουμε στο διαλογισμό. Μας ηρεμεί και μας γαληνεύει όταν αισθανόμαστε ένταση και καλμάρει ακόμα και έναν υπερδραστήριο νου. Δίνει έμπνευση για να οραματιστούμε για το καλό της ανθρωπότητας. Σε αυτήν την περίπτωση είναι καλό να συνδυαστεί με δυναμικά ορυκτά, που θα δώσουν τη δύναμη να κάνουμε τα όνειρά μας πράξη.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu