Μαλαχίτης – Μέρος 1ο

Πόσο όμορφος και πόσο ιδιαίτερος..! Ελάτε να μάθουμε περισσότερα για το πόσα μπορεί να κάνει αυτό το μοναδικό ορυκτό – σε δύο μέρη. 

Απορροφά και κινεί. Αυτές είναι οι δύο λέξεις – κλειδιά του δυναμικού του μαλαχίτη.

Απελευθερώνει την αρνητική ενέργεια από όποιο πεδίο κι αν έχει συσσωρευτεί και διευρύνει την αντίληψή μας για να μπορέσουμε να δούμε το ρόλο που έχουμε παίξει στη συγκεκριμένη κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο, η μετατροπή έρχεται σχεδόν φυσικά. Είναι ένα πραγματικά ιδιαίτερο ορυκτό καθαρισμού από τις αρνητικές ενέργειες, από τις οποίες ταυτόχρονα μας προστατεύει, ισχυροποιεί την αύρα και γενικά την κάνει πιο ανθεκτική απέναντι στις εισβολές.

Μαλαχίτης - Μέρος 1ο

Κινεί οποιαδήποτε συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας και την εκλεπτύνει. Εισχωρεί βαθιά στα παλιά και στάσιμα συναισθήματα, τα καθαρίζει και μας αποδεσμεύει από αυτά.
Ο μαλαχίτης μπορεί να εργαστεί σε όλα τα ενεργειακά κέντρα, τα οποία καθαρίζει και συγχρόνως ενεργοποιεί, αν και τα τσάκρα στα οποία ειδικεύεται είναι αυτά της καρδιάς και του ηλιακού πλέγματος, εκείνα δηλαδή που απορροφούν τα καταπιεσμένα συναισθήματα. Μπορεί όμως να τοποθετηθεί πάνω σε οποιοδήποτε σημείο δουλεύουμε τον πόνο επειδή έχει μεγάλη δυνατότητα απορρόφησης. Είναι εξαιρετικός για τη μετατροπή του θυμού από το συκώτι, όσο παλιός και αν είναι αυτός (στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική το συναίσθημα του θυμού συσσωρεύεται στο συκώτι). Έχει μία μοναδική ιδιότητα να μετατρέπει την αρνητική ένταση του συκωτιού σε θρεπτική ύλη για το ηλιακό πλέγμα. Φυσικά, σημαντικό ρόλο σε αυτή τη μετατροπή θα παίξει και η αυτογνωσία του ατόμου.

Ο μαλαχίτης μπορεί να συνδυαστεί με αμέθυστο για να δώσει ηρεμία, και με λευκό τοπάζι για να δώσει διαύγεια ώστε να αντιληφθούμε πέρα από το συμπυκνωμένο και καταπιεσμένο αίσθημα του θυμού.

 

[Απόσπασμα από το Κρύσταλλοι: οι Δάσκαλοι του Φωτός, της Shakila Ιωάννας Μπράτη]

μοιράστε