Μαύρο Αστέρι Διοπτασίου

Ένα πολύ ιδιαίτερο ορυκτό που μπορεί να βοηθήσει σε βαθιά ερωτηματικά, όπως “ποιο είναι το όριο της άφεσης στη ροή και από ποιο σημείο και μετά γίνεται παραίτηση;”

Δεν είναι ένα ορυκτό για περιόδους όπου δεν ξέρετε τι θέλετε ή χρειάζεστε κάτι γενικό. Είναι ένα καθοδηγητικό ορυκτό για όταν βρίσκεστε σε σταυροδρόμι επιλογής, όταν χρειάζεστε να αναπτύξετε τη διάκρισή σας ώστε να βρείτε απαντήσεις που έχουν καμουφλαριστεί κάτω από πεποιθήσεις, άγνοια, μυστικά. Ακόμα, για όταν αναζητάτε απαντήσεις ουσιαστικές για την ύπαρξή σας. 

Φέρνει στο φως την αλήθεια μας, αυτή που μπορεί να την κρύβουμε χρόνια ή και αιώνες από εμάς τους ίδιους. Όσο και αν πιστεύουμε ότι επιθυμούμε την αλήθεια, είναι κάποιες φορές δύσκολο να ξεκολλήσουμε από επάνω μας τα ψέμματα που μας έχουν πει ή που έχουμε πει εμείς στον εαυτό μας. Όμως, με τη βοήθεια του μαύρου αστεριού του διοπτασίου, η αλήθεια θα αναβλύσει σαν καθάριο νερό που βγαίνεια από τα έγκατα της γης. 

Αναπτύσσει τη νοητική εγρήγορση, ώστε να κατανοήσουμε τη βαθιά γνώση του Σύμπαντος. Είναι εξαιρετικό ορυκτό για θεραπευτές που θέλουν να βρίσκουν την αιτία πίσω από το αποτέλεσμα στους θεραπευόμενούς τους, όπως και για μαθητές του Φωτός που αναζητούν την ψυχική καλλιέργεια και την ανάπτυξη της σοφίας. Ενδυναμώνει την ενσυναίσθηση και το κοσμικό αφούγκρασμα.

Βγάζει από το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς το δηλητήριο που την έχει μολύνει από τραύματα που την έχουν σημαδεύσει, δημιουργώντας ένα πιο καθαρό εσωτερικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα όμως, μας βοηθά να ξεκαθαρίσουμε από μέσα μας την πίκρα που μας έχουν αφήσει και να αντικρίσουμε την ευθύνη μας σε σχέση με την όποια κατάσταση. Δεν ειναι ένα ορυκτό που χαριτωμένα θα μας βοηθήσει να γιατροπορεύσουμε το τραύμα μας επιφανειακά, αλλά φτάνει στα έγκατα του ψυχισμού μας και μας βοηθά να το δούμε καθαρά, ειλικρινά και αποταυτισμένα. Ακόμα, βοηθά να βλέπουμε καθαρά τα κίνητρα πίσω από τις δράσεις των άλλων. 

Γενικά, είναι ένα ορυκτό που πρέπει να είστε έτοιμοι για να το χρησιμοποιήσετε ή για να δουλέψετε με αυτό. 

μοιράστε