Μαύρο Οπάλιο

Το μαύρο οπάλιο είναι ένα ορυκτό το οποίο μπορεί να έχει πολύ μυστικιστική επίδραση επάνω μας. Μπορεί να μας βοηθήσει στην εκπαίδευσή μας σε μαγικές αλχημιστικές τελετές, αλλά και να δυναμώσουμε την επίδραση επιρροής μας. Μας δίνει εσωτερική γνώση και κατανόηση των μυστικών πληροφοριών που μας παρέχει.

Βοηθά να ταξιδέψουν στον κάτω κόσμο, σε Σαμανικά ταξίδια, να συναντηθούμε με τον Huascar Inka (keeper and guardian of the underworld) και να κάνουμε ανάκτηση ψυχής. Φέρνει το βίωμα της πορείας της Περσεφόνης προς τον Κάτω Κόσμο και την εσωτερική διαδρομή που συμβολίζει αυτό το ταξίδι. Ξεκαθαρίζει ποιο είναι το όραμά μας, τι θέλουμε γενικά σε περιπτώσεις που δεν αισθανόμαστε σίγουροι για αυτό και δίνει την απαιτούμενη ενέργεια για να συμπαρασταθεί στη γείωσή του. Βοηθά να γειώσουμε αναλαμπές έμπνευσης και γενικά είναι ένα στηρικτικό ορυκτό για δημιουργούς που θέλουν να φέρουν κάτι καινούριο ως ιδέα. Εξάλλου, είναι ένα από τα πιο δυνατά ορυκτά υλοποίησης.

Βοηθά να ξεμπερδέψουμε από την παραπλάνηση των άλλων ζωών που μας έμαθαν τόσα πολλά, αλλά γοητευτήκαμε τόσο από αυτές που ξεχάσαμε να ζούμε και να δρούμε  σε αυτήν που βιώνουμε τώρα. Χρήσιμο σε περιόδους κατάθλιψης, αν και θα πρότεινα να συνδυαστεί με κάποιο στηρικτικό ορυκτό, εκτός και αν θέλουμε να δούμε την πρωταρχική πηγή του φόβου και της θλίψης μας.

Επειδή το μαύρο οπάλιο θυμίζει το σύμπαν με τα αστέρια που λάμπουν, μπορεί να συνδυαστεί με μετεωρίτη και Μολδαβίτη, για να αντλήσετε πληροφορίες από άλλους γαλαξίες. Τονώνει την όραση σε όλα τα επίπεδα και σε συνδυασμό με μάτι της γάτας διευρύνει την όραση στο σκοτάδι, τόσο σε φυσικό όσο και σε πιο μεταφυσικό επίπεδο, δίνοντας ταυτόχρονα πληροφορίες για μυητικές διαδικασίες. Ανοίγει το τρίτο μάτι, μας βοηθά να έχουμε οράματα, καθώς και να πάρουμε πληροφορίες από το παρελθόν και το μέλλον.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu