Μικρές κρυσταλλικές συνταγές

Αν περνάτε ένα διάστημα που νιώθετε χωρίς ενέργεια να ξεκινήστε την ημέρα σας, δοκιμάστε να παρασκευάσετε κρυσταλλικό νερό από εξής ορυκτά:

Πορτοκαλί Καλσίτης
Διαμάντι Herkimer
Πράσινη Τουρμαλίνη
Αυτοκρατορικό Τοπάζι
Σεραφινίτης

Για να το παρασκευάσετε τοποθετήστε τα ορυκτά σε ένα γυάλινο διάφανο ποτήρι γεμάτο με νερό από το βράδυ, το πρωί μπορείτε να καταναλώσετε το νερό

~~~

Υπάρχουν στιγμές που θέλετε πραγματικά να ενωθείτε με τους πνευματικούς σας οδηγούς, για να αντλήσετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη σας.
Δοκιμάστε να κρατήσετε στο διαλογισμό σας ένα συνδυασμό από τα εξής ορυκτά, που θα ανοίξει της πύλες της απόλυτης σύνδεσης μαζί τους:

Λευκός Καλσίτης
Κρύσταλλος Χαλαζίας
Διάφανος Αποφυλλίτης
Φενακίτης

~~~

Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την κουνταλινη σας, υπάρχουν πολλών ειδών διαλογισμοί και ασκήσεις που δρουν καταπληκτικά από το ορυκτό βασίλειο. Μπορείτε να δεχτείτε βοήθεια σε αυτό τον τομέα με το εξής συνδυασμό, ως συντρόφους στο διαλογισμό σας:

Κιννάβαρι (προσοχή: μην παρασκευάσετε κρυσταλλικό νερό από Κιννάβαρι – είναι τοξικό και χρειάζεται εξειδικευμένη διαδικασία)
Γρανάδα
Ρουμπίνι
Κροκοΐτης

Επειδή η ενέργεια της κουνταλινης είναι πολύ έντονη και μαζί με αυτά τα ορυκτά γίνεται ακόμη πιο δυναμική, παρακαλώ να είστε σίγουροι πως έχετε κάνει πρακτική με τις κατάλληλες ασκήσεις, για να είσαστε έτοιμοι. Καλό θα ήταν να προσθέσετε τα ορυκτά σταδιακά.

~~~

Αν χρειάζεται να πάρετε κουράγιο για να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε ένα στόχο σας, δοκιμάστε για λίγες ημέρες να οραματιστείτε αυτό που θέλετε κρατώντας τον εξής συνδυασμό ορυκτών, που θα σας γεμίσει δύναμη και σθένος:

Χρυσό τοπάζι
Ρουμπίνι
Αχάτης κορνεόλη
Αιματίτης
Οψιδιανός νιφάδα

~~~

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ποιότητες του Qi μέσα στο σώμα μας. Η κάθε μια από αυτές τονώνεται με διαφορετικά ορυκτά, παραδείγματος χάριν το Qi του σπληνός ενεργοποιείται εξαιρετικά με τον πορτοκαλί Καλσίτη. Θα σας δώσω μια γενική ενεργειακή συνταγή για την τόνωση του Qi.

Νεφρίτης
Οπάλιο της φωτιάς
Απολιθωμένο ξύλο
Κόκκινος ίασπις

Τα ορυκτά που έχουμε χρησιμοποιήσει δεν είναι πολύ γιανγκ και να φοβηθούμε για παρενέργειες εσωτερικής φωτιάς. Μπορείτε και να το πιείτε σαν κρυσταλλικό νερό, τοποθετώντας τα ορυκτά σε ένα γυάλινο διάφανο ποτήρι γεμάτο με νερό από το βράδυ και το πρωί μπορείτε να καταναλώσετε το νερό.

ΥΓ: τα ορυκτά να είναι καθαρισμένα ενεργειακά

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email