Μικρές λύσεις κατά της αρνητικής ενέργειας

Η αρνητική ενέργεια δεν είναι μία ανυπόστατη θεωρία. Όλοι την έχουμε βιώσει με κάποιον τρόπο, κάποια στιγμή, είτε μπαίνοντας σε έναν χώρο, είτε στη συναναστροφή μας με έναν άνθρωπο, είτε με μία ομάδα ανθρώπων. 

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να προστατευτούμε από αυτήν την ενεργειακή εισβολή που είναι αρκετά ισχυρή, ώστε να χαλάσει την ημέρα μας ή σακόμα να μας επηρεάσει αρνητικά εως και εβδομάδες μετά; 

Σίγουρα θα βρείτε πολλές εξειδικευμένες τεχνικές στο βιβλίο μου Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δίον. Όμως, αν τώρα, άμεσα, αισθάνεστε την ανάγκη, μπορείτε να κάνετε ένα ενεργειακό, εξαγνιστικό ντους. 

Δείτε να εισέρχεται από το κεφάλι σας ένα πλούσιο, λευκό Φως. Οραματιστείτε το ως παχύρευστο υγρό που περνά αργά εσωτερικά του σώματος, καθαρίζοντας τα όργανα, τους μυες, τα οστά, τα κύτταρα. Γενικά, οραματιστείτε αυτή τη διαδικασία, με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε. 

Στη συνέχεια, δείτε αυτό το λευκό Φως να περιτριγυρίζει το φυσικό σας σώμα και να γίνεται σαν κρούστα. Για να σας βοηθήσω στην εικονοποίηση, φανταστείτε τη λάβα, που είναι ένα πυκνό, ζεστό υλικό και, μόλις στεγνώσει, γίνεται στερεό. Με αυτόν τον παρόμοιο τρόπο, νιώστε πως το λευκό Φως γίνεται γύρω από το σώμα σας μία σκληρή, αδιαπέραστη κρούστα, που η αρνητική ενέργεια δε μπορεί να διαπεράσει. 

Αν όμως έχετε γυρίσει σπίτι σας και ακόμη νιώθετε αυτήν την ενεργειακή δυσθυμία, κάντε άμεσα ένα κανονικό ντους, νιώθοντας πως το νερό κάνει ακριβώς την ίδια διαδικασία που είδαμε παραπάνω με το Φως. Επίσης, τρίψτε το σώμα σας καλά με ένα σφουγγάρι λούφα. με αυτόν τον τρόπο, το Qi (ενέργεια), όπως και το αίμα, θα κινηθούν πιο γρήγορα. Αυτή η ροή θα βοηθήσει να παρασυρθούν και τα αρνητικά ενεργειακά υπολείμματα και έτσι θα νιώσετε άμεσα καλύτερα. 

Πιείτε ένα ρόφημα από πράσινο τσάι, ginger και λεμόνι, το οποίο ανεβάζει τη διάθεση και την ενέργεια. Κρατήστε στα χέρια σας έναν κρύσταλλο Χαλαζία διπλής αιχμής, νιώθοντας πως τραβάει όλη την αρνητικότητα από το σώμα, την αύρα, τα ενεργειακά κέντρα – από την αιχμή που είναι στραμμένη προς το σώμα σας – ενώ από την αιχμή που κοιτά προς τα έξω, νιώστε πως στέλνει την ενέργεια προς τη γη, ώστε να τη μετατρέψει.

Με όλα αυτά τα μικρά, αλλά καθόλου άστοχα τρικ, μπορείτε να αλλάξετε την όποια τυχόν αδιαθεσία και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας για την υπόλοιπη ημέρα. 

μοιράστε