Μπλε Ημιμορφίτης

Είναι ένα ορυκτό που μπορεί να αναδείξει τη δύναμη του Κέντρου Λαιμού, να αναζωπυρώσει την έκφραση και να προσφέρει ώθηση σε όποιο πιθανό όνειρο θέλει το άτομο να υλοποιηθεί.

Ενθαρρύνει τους ταξιδευτές όλων των επιπέδων να επανεξετάσουν τους προορισμούς τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα σταματήσουν την οποιαδήποτε κίνηση – αντιθέτως, ο Ημιμορφίτης θα την παροτρύνει σε πιο ουσιαστικό επίπεδο. Εξισορροπεί την υπόφυση και την επίφυση και γι’ αυτό μπορεί γενικά να επιδράσει σε όλα τα ανώτερα Ενεργειακά Κέντρα. Συνδέει με τα ανώτερα πεδία και τις ανώτερες μορφές ενέργειας.

Καλμάρει το συναισθηματικό σώμα, το βοηθά να έρθει σε ισορροπημένη δόνηση και να αποκτήσει αρμονική συχνότητα. Προσφέρει ενθάρρυνση, χαρά, επικοινωνία και καλή σχέση με τους γύρω μας. Γενικά, ενδυναμώνει τις κοινωνικές συναναστροφές. Ταυτόχρονα, βοηθά δίνοντας και την αίσθηση της ατομικότητας, με την έννοια της γνώσης του εαυτού και των πραγματικών αναγκών του. Αυτό συμβαίνει επειδή συνεργάζεται μοναδικά με το νοητικό και το συναισθηματικό σώμα. Έτσι, η εξισορρόπηση που προσφέρει ανάμεσα σε αυτά τα δύο είναι εξαιρετική.

Βοηθά να αποβάλλουμε αρνητικές πεποιθήσεις για τις σχέσεις, όπως και για το αντίθετο φύλο. Φέρνει γενικά καλή ποιότητα ζωής, σε ενεργειακό και ολιστικό επίπεδο, αλλά και προσφέρει ξεκάθαρη διάκριση στο ποιες επιλογές πρέπει να κάνουμε, ώστε η ποιότητα αυτή να γειωθεί.

Ένα ιδιαίτερα θεραπευτικό ορυκτό για όσους ψάχνουν να βρουν την ισορροπία ολιστικά.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email