Μπλε Χρυσόλιθος

Αυτό το υπέροχο ορυκτό, αν και συνθετικό, έχει υπέροχες δυνατότητες. Δημιουργείται από γυαλί και χαλκό. Έχει ανεξάντλητο δυναμικό στο να δημιουργεί έμπνευση και να φέρνει νέες ιδέες. Δημιουργεί δυνατότερο και ακτινοβόλο αυρικό πεδίο, όπως ακριβώς και οι αντανακλάσεις που παίζουν επάνω στο ορυκτό. Έτσι, μας κάνει να φαινόμαστε πιο ελκυστικοί και λαμπεροί στα μάτια των άλλων. 

Γενικά, έχει τη δυνατότητα να εξαπλώνει γύρω μας θετικές δονήσεις. Αυξάνει την αποδοχή για τον εαυτό μας, όπως και την αναγνώριση για τα επιτεύγματα που έχουμε καταφέρει. Μας βοηθά να αναπτύξουμε τη φήμη μας, είτε αφορά τον εργασιακό τομέα, είτε την κοινωνική αναγνώριση. 

Χαλαρώνει τη νοητική ένταση, γεμίζοντας το νου με φρέσκιες και μοναδικές πληροφορίες. Έτσι, μας βγάζει από τα επαναλαμβανόμενα νοητικά μοτίβα, που μπορεί να μας ταλαιπωρούν. Ανοίγει γενικά την επικοινωνία προς τον εαυτό, τους άλλους, ακόμα και προς τις ανώτερες διαστάσεις. Προσκομίζει στο σύστημά μας μία ευεξία και μία αίσθηση αναπτέρωσης.

Βοηθά όταν υπάρχουν τάσεις ημικρανίας, δίνει καλύτερο ύπνο, προσφέρει σε διατροφικές δυσλειτουργίες που έχουν ως αίτιο την απόρριφη του εαυτού. Επίσης, σε αυτό το κομμάτι της αυτοαπόρριψης, βοηθά και το αίσθημα ντροπής που μπορεί να νιώθουμε προς τον έξω κόσμο. 

μοιράστε