Νέα Σελήνη Σκορπιού – Όραμα + Πάθος = Αλλαγή

Η Νέα Σελήνη στις 28 του Οκτωβρίου βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Σκορπιού, μαζί με τον Ήλιο, εγκαινιάζοντας την αστρολογική περίοδο Σκορπιού με δυναμισμό, όπως ακριβώς και του αξίζει…με περίσσειο πάθος.

Γιατί; Γιατί σχηματίζεται μία άμεση αντίθεση/συμπλήρωση των ενεργειών της Σελήνης και του Ήλιου, που ελέγχουν τα άμεσα, ορατά μας βιώματα με το μακρυνό και μεγαλόπρεπο όραμα του Ουρανού

Ενώ, όμως, τα καθημερινά βιώματα χρωματίζονται από το βάθος του Σκορπιού, το Ουράνιο όραμα παίρνει το γήινο χαρακτήρα του Ταύρου, όπου και βρίσκεται ο πλανήτης. Έτσι, μιλάμε για μία αλχημεία που φέρνει μπροστά μας το πάθος της πραγματοποίησης, το “εδώ και τώρα”, τη θέληση για την απόκτηση αυτού που οραματιζόμαστε και θέλουμε να αποκτήσουμε, να επιτύχουμε, να δούμε να πραγματοποιείται, να γίνεται από ιδέα, από ορίζοντας, από στόχος, ο ανθός της καθημερινής μας ζωής!

Φυσικά, εφόσον και ο Ερμής, αλλά και η Αφροδίτη, βρίσκονται ακόμη στο ζώδιο του Σκορπιού επίσης, μπορεί να παρατηρούμε πως το κλίμα αυτό επηρεάζει άμεσα και το ερωτικό πεδίο και μας οδηγεί σε άμεσες διεκδικήσεις και ξεκαθαρίσματα, ώστε να πλάσουμε την ερωτική μας ζωή ακριβώς όπως την ποθούμε. Παρόλα αυτά, επειδή, ως σύνθετα πλάσματα, και με την επιρροή του Ουρανού τόσο έντονη, μπορούμε να είμαστε ερωτευμένοι και με μία ιδέα ή ένα στόχο, εκτός από έναν άνθρωπο, πολύ πιθανό είναι να βιώνουμε το ίδιο πάθος με κάποιο project, με τη δουλειά ή με οποιαδήποτε ασχολία έχουμε επενδύσει χρόνο και κόπο.

Το κύριο μήνυμα είναι το εξής: Ότι αγαπάμε και ποθούμε, ότι έχουμε φανταστεί να μεγαλώνει μέσα από τη δοτικότητά μας, θέλουμε αυτόν τον καιρό να το δούμε να παίρνει μορφή, ώστε να το αγκαλιάσουμε με τα χέρια μας.

…και μπορούμε να το κάνουμε! Αρκεί να το τολμήσουμε και να είμαστε προσεκτικοί στα βήματά μας, ως αυτό. 

  • Chandra

Έρχεται η στιγμή όπου, όσο και αν το αποφεύγουμε, όλο το Σύμπαν συνωμοτεί, για να δούμε κρυφές γωνίες του εαυτού μας. Έτσι συμβαίνει και με αυτή τη Σελήνη. Έρχεται για να καθαρίσει τη σκόνη από οράματα που τα αφήσαμε, αποκαρδιωμένοι, σε κάποια μας γωνιά, όμως παραμένουν εκεί, αναζητώντας την αφύπνιση του πόθου μας, που θα μας κινητοποιήσει.

Ένα ορυκτό που θα συντελέσει δυναμικά σε αυτήν την αναζωπύρωση, είναι το Ηλιόδωρο. Θα είναι ένας εκπληκτικός καταλύτης στην ορθοπόδηση αυτής της παλαιάς, αλλά και νέας αλήθειας προς τον εαυτό.

Ναι, ποθώ! Ποιος, όμως, είναι ο νέος τρόπος να το πλάσω; Ποια κομμάτια μου αντιστέκονται; Γιατί;

Τι φοβάμαι να αφήσω και να ανοίξω το βήμα μου προς νέες αναζητήσεις; 

Το φως του Ηλιόδωρου θα σας βοηθήσει να τα διακρίνετε όλα αυτά και, ταυτόχρονα, θα δώσει δύναμη και ισχύ στο όνειρό σας, ώστε να γίνει πια ένα υλοποιημένο κομμάτι εμπειρίας

Θα ενεργοποιήσει όλα τα Ενεργειακά Κέντρα, ώστε, το καθένα ξεχωριστά, να σας τροφοδοτήσει με τα απαιτούμενα στοιχεία. 

Θα διαλύσει τους παγιωμένους φόβους, ώστε πια, ελεύθεροι, να πορευτείτε στο δρόμο του αλχημιστή, που μεταμορφώνει και δημιουργεί, από τις πλουτώνιες στάχτες του Σκορπιού, σε συμπαντική αστρόσκονη τα πάντα, μέσα του και γύρω του. 

  • Shakila 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email