Νεφρίτης Λευκός

Ένα ορυκτό εμποτισμένο με την ενέργεια του Φωτός. 

Φέρνει γαλήνη και ηρεμία σε όλα τα επίπεδα. Εκπαιδεύει ακόμα και το εσωτερικό θεριό που μπορεί να υπάρχει μέσα μας, γεμίζοντάς το και αυτό με ειρήνη. 

Βοηθά να μαλακώσει ο χρόνιος θυμός που έχει “πετρώσει” μέσα μας και μας χτυπά βάναυσα. Με τη συμπαράσταση του Νεφρίτη, σταδιακά, θα απεγκλωβιστούμε και, έτσι, άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς, μας που δεν είχαν τη δυνατότητα να ανθίσουν, καθώς όλη η ενέργεια ήταν πολωμένη στο θυμό, αρχίζουν να ενεργοποιούνται. 

Ακόμα, θεραπεύει παρελθοντικά τραύματα. Έτσι, η ζωή αρχίζει να έχει πάλι νόημα. Η ανάγκη να ξανασυνδεθούμε με τα όνειρά μας ξεδιπλώνεται, βρίσκοντας νέες φόρμες και μορφές έκφρασης. Καθώς οι εντάσεις πέφτουν και η θετική ενέργεια γεμίζει νου και συναίσθημα, η μεταπήδηση στο άφημα της αρνητικότητας και τη συγχώρεση, όπως και την απαλλαγή της προσκόλλησης στη βία, έστω και αν η μορφή της τελευταίας είναι παθητική, αποκόπτονται από το ενεργειακό μας πεδίο, δίνοντας έτσι χώρο να εμφανιστούν πιο θετικές καταστάσεις για εμάς.

Προσφέρει άνοιγμα στο πνευματικό μας μονοπάτι, καλύτερη υγεία γενικά, μακροζωία, πιο ποιοτικές σχέσεις με τους άλλους, αλλά και σίγουρα με τον εαυτό μας. Καλεί την αγάπη, την τύχη και την επαφή με κατάλληλα για εμάς άτομα. 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email