Πανσέληνος Νοεμβρίου – Όλα τα “θέλω”

Η Πανσέληνος που θα φωτίζει σήμερα τον ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, βρίσκεται σε μία πολύ κομβική θέση: δεν ενεργοποιεί μόνο την παραδοσιακή αντίθεση που προκαλεί το φαινόμενο κάθε Πανσελήνου, δηλαδή την αντίθεση με τον Ήλιο από τον παθιασμένο Σκορπιό. Βλέπει ακριβώς απέναντί της και τον Ερμή, σε φαινομενικά ανάδρομη φορά, ο οποίος τονίζει την επαναφορά γεγονότων που επηρέασαν ειδικά τη συναισθηματική μας ζωή, τα “θέλω” μας, τη σχέση και την επικοινωνία με τις επιθυμίες μας και οτιδήποτε έμεινε σε εκκρεμότητα σχετικά με αυτές. 

Δε σταματά εδώ όμως! Ένα ακριβές Τρίγωνο με τον Κρόνο και ένα Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μιλούν για σταθεροποίηση των όσων έρθουν τώρα να μας συναντήσουν, ως αναδρομικές δικαιώσεις, ειδικά εφόσον έχουν να κάνουν με πράγματα που μας εμπνέουν – αρκεί να μη χαθούμε στην ψευδαίσθηση. Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τέτοιου είδους επεκτάσεις!

Καθώς η Πανσέληνος φέρνει τα πάντα στο Φως, με έναν τρόπο που επικοινωνεί προς τα έξω όσα έχουμε κρυμμένα στην ψυχή, όσα επιθυμούσαμε και όσα είχαμε ανάγκη να ελκύσουμε στη ζωή μας, εργαστήκαμε για αυτά και δώσαμε την ενέργειά μας, ώστε να αποκτήσουν μορφή – αλλά άργησαν να μας βρουν ή δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο τους προς εμάς – έρχονται τώρα, σταδιακά και αναδρομικά μπροστά μας. 

Ας βοηθήσουμε αυτήν την ενέργεια να υλοποιηθεί: τι είναι αυτό που ποθούμε, αλλά δεν καταφέραμε ακριβώς να εκφράσουμε με λόγια ή να το δούμε, εν τέλει, να φτάνει ως το τέλος, παρά τις προσωπικές μας προσπάθειες, τις γεμάτες πάθος;

Αν ήταν κάτι που πραγματικά το αναζητούσαμε με όλη μας την ψυχή και καθυστέρησε να βρει το δρόμο του προς εμάς, τότε τώρα είναι η ώρα να το ξαναζητήσουμε, να το διεκδικήσουμε ξεκάθαρα και να το αφήσουμε να έρθει, έστω και καθυστερημένα: είναι ήδη προορισμένο για εμάς, πλασμένο από το μέγεθος της επιθυμίας μας, που το κάλεσε κοντά μας.  

  • Chandra

 

Αυτή η Πανσέληνος έρχεται για να δώσει μιαν ανάσα. Χρήσιμη Συμπαντική στιγμή για να τροφοδοτηθούμε και να στοχαστούμε πού είμαστε και προς τα πού θέλουμε να πάμε. 

Πανσέληνος Νοεμβρίου - Όλα τα "θέλω"

Ένα βοηθητικό ορυκτό για αυτήν την Πανσέληνο είναι το Χρυσοπράσιο, καθώς μας βάζει στο Κέντρο της Καρδιάς μας, προσφέρει ένα εύρος συναίσθησης για το τι γίνεται στο συναισθηματικό μας πεδίο και το πώς μας έχουν επηρεάσει διάφορα γεγονότα εν τέλει. 

Συμπαραστέκεται στη διαδικασία αυτή, βοηθώντας να αφήσουμε πίσω καταστάσεις, να συγχωρέσουμε και να θεραπεύσουμε τα όποια συναισθηματικά τραύματα. Δίνει ανανέωση και ελπίδα και ελκύει κοντά μας την αγάπη, σε διάφορες όψεις τις. 

Εδραιώνει το ευ ζην στη ζωή μας, σπάζοντας αρνητικές πεποιθήσεις του παρελθόντος. Γενικά, βοηθά να ελκύσουμε αυτά που ονειρευόμασταν, αλλά δεν τα γευτήκαμε όσο θα θέλαμε ή δεν τα πλησιάσαμε καν.

Με τη βοήθεια αυτής της Πανσελήνου και του Χρυσοπράσιου, μπορούμε να αναθεωρήσουμε και να τα υλοποιήσουμε στη ζωή μας, χωρίς φραγμούς

  • Shakila

μοιράστε