Πανσέληνος στον Κριό – Μεταμόρφωση του Εγώ – Shakila & Chandra

Βρισκόμαστε υπό την επήρρεια μίας πολύ δυνατής Πανσελήνου στον Κριό. Μίας Πανσελήνου που τονίζει – όπως κάθε Πανσέληνος, αφού παίζει μεταξύ Ηλίου και Σελήνης, με το λαμπερό Ηλιακό φως να αντικατοπτρίζεται πλήρως στη Σελήνη – με τις αντιθέσεις, στον άξονα του ‘Εμείς’, που έρχεται από τον Ήλιο στο Ζυγό και του ‘Εγώ’, που μας τονώνεται από τη Σελήνη της ψυχής, στο πύρινο Κριάρι. 

Ο Κριός, μην ξεχνάμε, πως αντιπροσωπεύει το στοιχείο της μάχης, μία μάχη που αφορά το προσωπικό δίκαιο, αυτό που χρειάζεται υποστήριξη και διεκδίκηση από εμάς προσωπικά. Η θέση της Σελήνης εκεί, μας μιλά για αυτό που η ψυχή απόζητά, για να νιώθει ευχαριστημένη. Η αντίστοιχη δικαιοσύνη που αντιπροσωπεύει στην αντίπερα όχθη του άξονα ο Ζυγός, είναι η συλλογική δικαιοσύνη, το δίκαιο που αφορά τις ισορροπίες ανάμεσα στους άλλους και σε εμάς. Άρα λοιπόν… Πώς μπορώ να διεκδικώ αυτά που μου αξίζουν και δικαιούμαι, χωρίς να αποκόπτομαι από τους άλλους;

Η απάντηση βρίσκεται στην ισορροπία, όπως και σε κάθε τι που αφορά την ενέργεια – αλλά ειδικά όταν εμπλέκεται ο Ζυγός στην εξίσωση και έχουμε να κάνουμε με την αντίθεση Αφροδίτης – Άρη (Ζυγός και Κριός). Μία δυναμική όψη δεν αφήνει αυτή την, ήδη ιδιαίτερη περίπτωση, να γίνει ευκολότερη μέσα μας: Σελήνη και Ήλιος τετραγωνίζουν επακριβώς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που είναι έτοιμος, μόλις κατασταλλάξουμε στο ποιας μορφής ισορροπία θα βρούμε ανάμεσα στο ‘Εγώ’ και το ‘Εμείς’ να μας μεταμορφώσει ανάλογα – και δραματικά. 

Μη φοβάστε όμως, γιατί το αισιόδοξο Τρίγωνο της Σελήνης με το Δία βοηθά ώστε να υπάρχει μία υψηλή καθοδήγηση, ώστε να υπάρχει η κατάλληλη έμπνευση και η τελική σας απόφαση για το πώς θα κρατήσετε τις ισορροπίες να είναι για το απόλυτο όφελός σας, ώστε να επεκταθείτε πνευματικά και πρακτικά, για το καλό των μετέπειτα στόχων σας!

Το θέμα, λοιπόν καταλήγει στο εξής απλό: πώς θα διεκδικήσετε όσα αγαπάτε και είναι σημαντικά για εσάς, με τρόπο που να συμπεριλαμβάνουν και τους άλλους στη ζωή σας και δε σας αφήνουν μόνο να απολαμβάνεται το πάθος της ζωής σας; Ρωτήστε το Σύμπαν, διότι θα σας φέρει τις απαντήσεις. Ένα είναι το απόλυτο κλειδί της περιόδου:

Εμπιστευτείτε ως υπέρτατο συντροφο και συνοδοιπόρο το Σύμπαν και θα σας απαντήσει με τον κατάλληλο τρόπο στο ερώτημα αυτό, μεταμορφώνοντάς σας θετικά.

  • Chandra

 

Σερπεντίνης ή Οφίτης – το ορυκτό που θα βοηθήσει τη σταδιακή μεταμόρφωση

Ο Σερπεντίνης ή Οφίτης είναι ένας εξαιρετικός φύλακας και προστάτης. Βοηθά στην εργασία προς την εσωτερική μας μεταμόρφωση και μας υποστηρίζει, ώστε να γίνουμε απολύτως ακέραια όντα. Συμπαραστέκεται στην αναγέννηση, σε όλα τα πεδία, φέρνει σοφία και βοηθά να μετακινηθούμε προς ένα πιο πνευματικό πεδίο. Προστατεύει και θρέφει το συναίσθημα, καθαρίζει την ψυχή από προσκολλημένες αρνητικές ενέργειες και βοηθά να αλλάξουμε ολοκληρωτικά, ακριβώς όπως ένα φίδι αφήνει το δέρμα του πίσω. Έτσι, μπορούμε να αποδεσμευτούμε από συναισθήματα που μας ταλανίζουν.

Προσφέρει δημιουργικότητα και τονώνει τη γονιμότητα.

ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙΤΗ

Κρατήστε στα χέρια σας ένα κομμάτι από Οφίτη. Οραματιστείτε τον εαυτό σας, νιώστε πάνω σας καταγεγραμμένα όλα τα αρνητικά συναισθήματα που σας βαραίνουν. Όταν νιώσετε ότι τα έχετε αποτυπώσει όλα, δείτε τα να πέφτουν από επάνω σας, σαν κομμάτια που αποκολλώνται από την ενέργεια και το σώμα σας.

Όταν όλα αυτά τα κομμάτια έχουν αφαιρεθεί από επάνω σας, οραματιστείτε τον εαυτό σας να γεμίζει Συμπαντικό Φως και να είστε φωτεινοί, λαμπεροί και γεμάτοι καινούργια ενέργεια.

  • Shakila

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email