Παρασκεύασε το δικό σου “Κρυσταλλικό νερό”

Το κρυσταλλικό νερό είναι ότι πιο εύκολο για να εισέλθετε στον κόσμο της εσωτερικής λήψης των ορυκτών. Έχει απαλή δόνηση, δεν έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά είναι αρκετή ώστε να αντιληφθείτε το πώς η δόνησή του επηρεάζει τα πιο λεπτοφυή σώματά σας και την ενέργειά σας γενικά. Μπορείτε να πειραματιστείτε με ένα ορυκτό κάθε φορά, ώστε να αισθανθείτε το πώς διεισδύει στο σύστημά σας και προσφέρει τις ευεργετικές του ιδιότητες. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε ένα προσωπικό βίωμα, αλλά και να υποστηρίξετε τον εαυτό σας σε ενεργειακό επίπεδο, απορροφώντας κυριολεκτικά – σε αιθερικό πεδίο – το πράνα των ορυκτών.

Παρασκευή

Αν χρησιμοποιήσετε άμεση τοποθέτηση του ορυκτού στο δοχείο με το νερό, καλό είναι να χρησιμοποιείτε ορυκτά που είναι πάνω από την 5η βαθμίδα στην κλίμακα Mohs (για αυτό θα μιλήσουμε συγκεκριμένα σε άλλο άρθρο). Θα σας παρακαλούσα να παραμείνετε στις ασφαλείς προτάσεις που σας δίνω στη συνέχεια. Αν όμως θέλετε να πειραματιστείτε με κάποιο άλλο ορυκτό, για το οποίο δεν είστε σίγουροι, παρασκευάστε το κρυσταλλικό σας νερό σε κανάτα κρασιού, από αυτές που έχουν δύο δοχεία, με το ένα να διεισδύει στο άλλο, αλλά που είναι εντελώς ανεξάρτητα. Το ορυκτό δηλαδή δε θα έρχεται σε καμία φυσική επαφή με το νερό, παρά μόνο σε ενεργειακό επίπεδο. Συνήθως, σε αυτά τα δοχεία, στο κεντρικό μπαίνει το κρασί, και στο άλλο στόμιο, μπαίνει ο πάγος. Εσείς εκεί θα τοποθετήσετε το ορυκτό σας.

Είναι επίσης σημαντικό να σας επιστήσω την προσοχή να μην υπάρχουν επάνω στην κανάτα που θα χρησιμοποιήσετε, να μην υπάρχουν κανενός είδους σχέδια, χρώματα και σχήματα.

Τοποθετήστε το ορυκτό σας, είτε άμεσα είτε έμμεσα, στην κανάτα και αφήστε το στον ήλιο από 4 έως 6 ώρες. Διαλέξτε καλύτερα τις πρωινές ώρες, όπου η ενέργεια από τον ήλιο είναι γεμάτη ζωντάνια.

Το νερό διατηρείτε για λίγες ημέρες στο ψυγείο ή έξω από αυτό. Προσωπικά, προτιμώ το νερό να είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Το παγωμένο νερό καταστρέφει την ενέργεια του σπληνός, που στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική βοηθά στην απορρόφηση του τσι της τροφικής ενέργειας ή στην Ινδουιστική παράδοση, απορροφά την πρανική ενέργεια από το Σύμπαν και τη διαμοιράζει στο σώμα.

Έτσι, για να ανακεφαλαιώσουμε, ένας μέσος όρος διάρκειας του κρυσταλλικού νερού είναι από τρεις έως έξι ημέρες, ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες. Μπορείτε να καταναλώσετε από 2 έως 6 ποτήρια την ημέρα. Σίγουρα είναι καλό να αρχίσετε με τη μικρότερη δόση και να αισθανθείτε αν μπορείτε ή θέλετε εντέλει να αυξήσετε τη δόση σταδιακά. Καλό είναι να μην έχετε φάει πριν μία ώρα, όπως και να αφήσετε μία ώρα να περάσει μετά την κατανάλωση και πριν να φάτε. Έτσι, θα δώσετε τον απαραίτητο χρόνο για να απορροφηθεί το ορυκτό ενεργειακά από το σώμα σας και την ενέργειά σας.

Προτεινόμενα ορυκτά

Κρύσταλλος Χαλαζίας: τονώνει ολόκληρο τον οργανισμό. Βοηθά τα εσωτερικά όργανα, παρέχοντας ενέργεια. Αναζωογονεί το ενεργειακό σύστημα και γενικότερα την καλή διάθεση.

Κιτρίνης: τονώνει τη διάθεση, αναζωογονεί ενέργεια και πνεύμα, δίνει ώθηση για να κινηθούμε και μία αίσθηση γενικού ευ ζην και αφθονίας.

Αμέθυστος: χαρίζει ψυχική γαλήνη και ισορροπία όταν έχουμε υπερδιέγερση, μαλακώνει τις εσωτερικές, νοητικές εντάσεις και βοηθά να υπάρχει ένα γενικό αίσθημα γαλήνης. Αν αυτό το τελευταίο το έχετε πολύ ανάγκη, συνδυάστε το με κρύσταλλο Χαλαζία με Λίθιο.

Αβεντουρίνη: βοηθά να αισθανθείτε συναισθηματικά προστατευμένοι. Διώχνει τη θλίψη και παροτρύνει το άτομο να φροντίσει τον εαυτό του. Εξισορροπεί τα ταραγμένα συναισθήματα και χαρίζει πιο αρμονικό ύπνο.

Καπνίας: Δίνει επικέντρωση, σταθερότητα και εμπιστοσύνη στα βήματά μας. Ανεβάζει τη διάθεση και βοηθά γενικά στους μυϊκούς πόνους.

Καρνεόλη: Δίνει αισιοδοξία και ευδιαθεσία. Παροτρύνει την όρεξη για δημιουργία, προσφέρει ενεργητικότητα και ερωτική τόνωση.

Το κρυσταλλικό νερό μπορεί να είναι υπέροχο για να δώσετε περισσότερη ενέργεια στα λουλούδια και τα ζώα σας, να κάνετε ένα όμορφο λουτρό, να σφουγγαρίσετε το σπίτι σας για να έχει περισσότερη ενέργεια, ακόμα και για να πίνετε τα ροφήματά σας.

Ιωάννα Shakila Μπράτη

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες είναι μέρος του σεμιναρίου “Κρυσταλοθεραπεία” με μία σειρά μαθημάτων επάνω στο θαύμα της Φύσης που ονομάζεται κρύσταλλοι και ορυκτά. Πως η ξεχωριστή τους ενέργεια, σε συνδυασμό με τη θεραπευτική μέθοδο του πρακτικού της Κρυσταλλοθεραπείας, είναι ικανή να φέρει σε ισορροπία σώμα και νου σε όλα τα επίπεδα. Για περισσότερες πληροφορίες πατείστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Σεμινάριο: Κρυσταλλοθεραπείας

μοιράστε