Πνευματικό Παιχνίδι: Ιατρική των Σαμάνων

Οι πανέμορφες δημιουργίες της Laura Lee Rose με ενέπνευσαν να σας προσκαλέσω σε αυτό το μικρό παιχνίδι συμβολισμών! Κάθε συνδυασμός μεταξύ ορυκτών και ζωικών στοιχείων έχει μοναδικές ιδιότητες, ειδικά στην παράδοση του Σαμανισμού και της θεραπείας μέσα από τις τεχνικές του. Ας ερμηνεύσουμε τις επιλογές σας!

Αν επιλέξατε την επάνω αριστερή εικόνα:

Κιτρίνης – φτερά από παπαγάλο

Βάλε τη δράση στη ζωή σου! Μετακινήσου. Επίτρεψε στον εαυτό σου να δει το μεγαλύτερο πλάνο που σου επιφυλάσσει το Σύμπαν, μόνο για εσένα. Μπορείς να τολμήσεις τώρα να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι, που πάντα ονειρευόσουν. Να συνδεθείς με μία ομάδα, να σπουδάσεις κάτι νέο ή να φύγεις προς το εξωτερικό, ανοίγοντας τους ορίζοντές σου εκτός της χώρας σου. Γενικά, επίτρεψε στον εαυτό σου την επέκταση και την εξάπλωση.

Αν διαλέξατε την επάνω δεξιά εικόνα:

Ροζ Χαλαζίας – φτερά από σημένια όρνιθα sebright

Αυτό το διάστημα, ίσως είναι καλύτερα να φροντίσεις τον εαυτό σου. Χρειάζεσαι για λίγο την ασφάλεια της φωλιάς. Θρέψε την ενέργειά σου με συνειδητότητα. Εστίασε την εγρήγορσή σου προς τα σημεία που χρειάζονται ενδυνάμωση. Γενικά, προετοιμάσου για την αλλαγή, θρέφοντας πρώτα τον εσωτερικό σου κόσμο. Άφησε την ενέργεια να στραφεί προς το εσωτερικό, πριν εξωτερικευτεί. 

Αν επιλέξατε την κάτω αριστερή εικόνα:

Βαναδινίτης – φτερά από φασιανό

Τόλμησε να υπερασπιστείς όσα έχεις κερδίσει. Διεκδίκησε ότι θεωρείς ότι σου ανήκει. Είσαι ένα γενναίο άτομο, με καινοτόμες ιδέες. Σταμάτα να αυτοπεριορίζεσαι. Δέξου τη λάμψη σου και αποδέξου τη διαφορετικότητά σου ως δώρο – δε μοιάζεις με τους άλλους, είσαι μοναδικός! Μη φοβηθείς να το δείξεις αυτό στον κόσμο. Δε μπορεί κανείς να το κάνει καλύτερα από εσένα.

 

Αν επιλέξατε την κάτω δεξιά εικόνα:

Ακουαμαρίνα – φτερά από παπαγαλάκι

Δώσε ώθηση στην έκφρασή σου. Ίσως ήρθε η ώρα να διδάξεις, να μοιραστείς γνώσεις και πληροφορίες. Έχεις πολύ καλή σύνδεση με τις ανώτερες ενέργειες, αφουγγράζεσαι καλά. Δες πώς αυτό το ταλέντο μπορείς να το μοιράσεις. Ξεκλείδωσε τον εαυτό σου και βοήθησε και τους άλλους να το κάνουν. Έχεις ενστικτώδη γνώση πάνω σε αυτόν τον τομέα.

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email