Πνευματικό παιχνίδι του Υδροχόου – Καθαρή Αλήθεια

Με αφορμή τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στον Υδροχόο, παίζουμε ένα από τα παιχνίδια μας, που μας οδηγούν πάντοτε σε μία βαθύτερη αυτογνωσία, μέσα από τη χαρά, εκπαιδεύοντας παράλληλα τη διαίσθησή μας!
Τα ορυκτά που απεικονίζονται συνδέονται με τις αξίες του Υδροχόου, αλλά σε *ένα* επίπεδο – αυτό που η Νέα Σελήνη αύριο τονίζει – την αλήθεια μας και την καθαρότητά της.
Ποια δόνηση σας καλεί και σε ποιο επίπεδο είστε έτοιμοι να εκφράσετε δικά σας κομμάτια προς τα έξω; Με ποιον τρόπο;

Αν διαλέξατε την πάνω αριστερή εικόνα, τότε διαλέξατε το πανέμορφο μπλε Τοπάζι:

Η εσωτερική σας λάμψη έχει μεγαλώσει!  Θέλει να εκφραστεί προς τα έξω. Βρείτε αυτό το φωτεινό σας κομμάτι και απλώστε το! Γίνετε έμπνευση για εσάς και τους άλλους!

Αν διαλέξατε την πάνω δεξιά εικόνα, τότε διαλέξατε τον μυστηριακό Λάπι Λάζουλι:

Φωτίζεται η εσωτερική σας αλήθεια. Δεν έχετε χρόνο πια για να χρονοτριβείτε. Απαιτείτε να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να μάθετε να τον υπερασπίζεστε με αγάπη για εσάς και τους άλλους.

Αν διαλέξατε την κάτω αριστερή εικόνα, τότε διαλέξατε τον εντυπωσιακό Λαβραδορίτη:

Η γέφυρες που αναζητούσατε μπορούν τώρα να αποκαλυφθούν. Τολμήστε να τις διαβείτε! Νέοι ορίζοντες ανοίγονται. Φανείτε γενναίοι και αφήστε τον εαυτό σας να επεκταθεί!

Αν διαλέξατε την κάτω δεξιά εικόνα, τότε διαλέξατε το γαλήνιο Αγγελίτη:

Νέες προοπτικές θα ξεδιπλωθούν στη ζωή σας. Μην αφήσετε την εσωτερική σας φωνή να χαθεί ξανά. Αναδείξτε τα ταλέντα σας και γίνετε ένας καθοδηγητής για την έκφραση του Πνεύματος στους άλλους.

μοιράστε