Σερπεντίνης ή Οφίτης

Ο Σερπεντίνης ή Οφίτης είναι ένας εξαιρετικός φύλακας και προστάτης. Βοηθά στην εργασία προς την εσωτερική μας μεταμόρφωση και μας υποστηρίζει, ώστε να γίνουμε απολύτως ακέραια όντα.

Συμπαραστέκεται στην αναγέννηση, σε όλα τα πεδία, φέρνει σοφία και βοηθά να μετακινηθούμε προς ένα πιο πνευματικό πεδίο. Προστατεύει και θρέφει το συναίσθημα, καθαρίζει την ψυχή από προσκολλημένες αρνητικές ενέργειες και βοηθά να αλλάξουμε ολοκληρωτικά, ακριβώς όπως ένα φίδι αφήνει το δέρμα του πίσω. Έτσι, μπορούμε να αποδεσμευτούμε από συναισθήματα που μας ταλανίζουν.

Προσφέρει δημιουργικότητα και τονώνει τη γονιμότητα.

 

ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙΤΗ

Κρατήστε στα χέρια σας ένα κομμάτι από Οφίτη. Οραματιστείτε τον εαυτό σας, νιώστε πάνω σας καταγεγραμμένα όλα τα αρνητικά συναισθήματα που σας βαραίνουν. Όταν νιώσετε ότι τα έχετε αποτυπώσει όλα, δείτε τα να πέφτουν από επάνω σας, σαν κομμάτια που αποκολλώνται από την ενέργεια και το σώμα σας.

Όταν όλα αυτά τα κομμάτια έχουν αφαιρεθεί από επάνω σας, οραματιστείτε τον εαυτό σας να γεμίζει Συμπαντικό Φως και να είστε φωτεινοί, λαμπεροί και γεμάτοι καινούργια ενέργεια.

μοιράστε