Σύμπλεγμα Αραγωνίτη

Άλλος ένας γλυκός προστάτης του Σύμπαντος. Είναι πανίσχυρος στην εξισορρόπηση του συναισθηματικού σώματος. Μπορεί να υποστηρίξει τη θεραπεία του, είτε είναι από τραύματα αυτής της ζωής, είτε από άλλες ενσαρκώσεις, που όμως έχουν ακόμη αρνητική επιρροή επάνω μας. Εξαιρετικός για να δουλέψετε μαζί του επάνω σε παιδικά τραύματα, ακόμα για να συναντήσετε το εσωτερικό παιδί και να του προσφέρετε τη θεραπεία. Μπορεί να δημιουργήσει ένα κρυσταλλικό δίχτυ προστασίας γύρω από αυτόν που έχει αποφασίσει να συνεργαστεί μαζί του. Αυτό τον καθιστά πολύ χρήσιμο σαν ορυκτό, για όσους δεν ξέρουν πώς να προστατέψουν την καρδιά τους. Ακόμη, για όσους έχουν περάσει ένα έντονο συναισθηματικό γεγονός και χρειάζονται ένα ενεργειακό προστατευτικό κουκούλι, ώσπου να αποκατασταθεί το συναίσθημα.

Ο Αραγωνίτης σε σύμπλεγμα έχει πολλές και διαφορετικές απολήξεις. Φανταστείτε ότι κάθε απόληξη μπορεί να αντιπροσωπεύει μία διαφορετική όψη του συναισθήματός σας. Έτσι, μπορείτε σε κάθε άκρη του να αποδώσετε ένα διαφορετικό συναίσθημα και να του ζητήσετε να το θεραπεύει. Ο καθημερινός διαλογισμός μαζί του θα βοηθήσει πολύ σε αυτή τη διαδικασία. Ακόμα, μπορεί να σας συνδέσει με άλλες ζωές, όπου μπορεί να έχουν βιωθεί παρόμοιες καταστάσεις. Με την υποστήριξή του, μπορείτε να τις συναντήσετε ενεργειακά, να τις συναντήσετε, να τις θεραπεύσετε και να αφήσετε πίσω ότι σας πόνεσε από αυτές.

Δίνει τη δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τα συναισθηματικά συντρίμμια του παρελθόντος, να συγχωρέσετε εσάς, τους άλλους και γενικά τις καταστάσεις. Ο Αραγωνίτης μπορεί να σας κρατήσει αλώβητους σε αυτή τη διαδικασία, καθώς απελευθερώνει τον κρατημένο πόνο και φόβο από τα ενεργειακά σας σώματα.

Δίνει συναισθηματική ισορροπία, ηρεμεί το τσάκρα της καρδιάς σας και προσφέρει πνευματική ανάπτυξη, καθώς συνδέει την ενέργειά σας με τη συμπαντική συνειδητότητα. Προωθεί την ανώτερη επικοινωνία και δίνει τεράστια βοήθεια στη διαδικασία της αυτοθεραπείας στα διάφορα επίπεδα.

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email