Τα λουλούδια της Άνοιξης!

Η Άνοιξη κατέφτασε και, επιτέλους, μπορούμε να ανοίξουμε την καρδιά και το νου στο χρώμα άφοβα, εφόσον βρίσκεται παντού γύρω μας και όλο και πιο συχνά θα το συναντάμε παντού!

Τα λουλούδια έχουν μοναδική ενέργεια και ξεχωριστή σημασία, ειδικά αν γνωρίζουμε το συμβολισμό τους, οπότε, κάθε ένα που μας καλεί, κρύβει και το δικό του συμπαντικό μήνυμα. 

 

Αν διαλέξατε την πρώτη εικόνα:

Παιώνια: Στην Ασία, αποτελεί το αντίστοιχο του Ρόδου και για αυτό την αγαπούν πολύ. Έχει ιδιαίτερα ιαματική δόνηση και βοηθά στο να απαλύνει τις δυσκολίες, ειδικά αν αυτές μας έχουν φοβήσει για το μέλλον μας. Αν την επιλέξατε, αφήστε την ανανεωτική ενέργεια της Άνοιξης να φρεσκάρει την καρδιά σας και εμπιστευτείτε πως ο χρόνος απαλύνει κάθε τραύμα. Πιστέψτε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή, χωρίς βάρη, και να αγκαλιάσετε την πολυτέλεια και την ευημερία που αξίζετε, σε όποιον τομέα ποθείτε. 

 

 

Αν διαλέξατε τη δεύτερη εικόνα:

Φρέζια: Ένας σύμμαχος και συνοδοιπόρος για όταν χρειάζεστε τόνωση της ενέργειάς σας και ανανέωση της αυτοπεποίθησης! Αν την επιλέξατε, σημαίνει πως ίσως είστε σε περίοδο όπου ο νους θολώνει από διάφορες έγνοιες – μη σκοτίζεστε! Η Φρέζια βοηθά στην καθαρότητα του νου και τη διάκριση αυτού που πραγματικά χρειάζεστε. Παράλληλα, προσφέρει κουράγιο για αλλαγές που είναι απαραίτητες, προκειμένου να κερδίσετε την ευτυχία. Είναι ένα άνθος που βοηθά στη μεταμόρφωση προς την καλύτερη εκδοχή μας, ειδικά σχετικά με τη γυναικεία φύση και την αγάπη που προσφέρουμε στον εαυτό μας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, καθαρή μέσα από την ενέργεια της Φρέζιας, και αγκαλιάστε τις επερχόμενες αλλαγές.

 

 

Αν διαλέξατε την τρίτη εικόνα:

Υάκινθος (Ζουμπούλι): Αν επιλέξατε τον Υάκινθο, τότε έχετε επιλέξει την ίδια την ψυχή της Άνοιξης. Είστε σε μία φάση όπου έχετε ανάγκη να αποδεχθείτε δώρα. Να γεμίσετε τις αποθήκες σας με ευλογίες και νέες ενέργειες. Από αυτό το σημείο, έχοντας γεμίσει, είναι καιρός να αποδεχτείτε τον προσωπικό σας μαγνητισμό, τη δυνατότητά σας να γοητεύσετε, να ελκύσετε πράγματα στη ζωή σας και να προβάλετε όσα μοναδικά ταλέντα σας έχει δώσει η φύση σας. Το μήνυμα του Υακίνθου είναι να παύσετε να διστάζετε και να απολαύσετε οι ίδιοι το πόσο ακαταμάχητοι μπορείτε να είστε. Αποδεχτείτε το και, μαζί του, όλα τα νέα δώρα που μπορεί να φέρει η λάμψη σας, τα οποία θα είναι κομμένα και ραμμένα για εσάς!

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email