Τουρμαλίνη Καρπουζάκι

Η τουρμαλίνη καρπουζάκι είναι ένας υπέροχος ενεργοποιητής της καρδιάς. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να αφήσουν τον εαυτό τους να νιώσει την αγάπη επειδή από διάφορους πόνους που έχουν βιώσει, έχουν μπει σε κατάσταση άμυνας. Η μαγεία της τουρμαλίνης – καρπούζι είναι ότι με το υπέροχο πράσινο χρώμα της περιβάλει την καρδιά γεμίζοντάς την με μια αίσθηση ασφάλειας. Τότε, όλο το ροζ (η αγάπη) που είναι μέσα στο πράσινο εκδηλώνεται άφοβα ξεδιπλώνοντας από μέσα μας τη συντροφικότητα, την τρυφερότητα και τη φιλία.

Η τουρμαλίνη καρπουζάκι είναι ένας ισχυρός προστάτης της καρδιάς, διότι ενεργοποιεί το περικάρδιο, το οποίο στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική φυλάσσει την καρδιά από την εισβολή φωτιάς. Γενικά, ισορροπεί τα ταραγμένα συναισθήματα, συγκεντρώνει την ενέργεια της καρδιάς αν έχει διαχυθεί, ανανεώνει την ενέργειά της και τέλος καλμάρει το shen, το πνεύμα που κατοικεί μέσα στην καρδιά σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.

Μας δίνει χαρά και μας συνδέει με τη φυσική ομορφιά που δεν έχει την ανάγκη να “φτιαχτεί” για να παρουσιαστεί, αλλά μέσα από την αγνή της φύση ακτινοβολεί και ομορφαίνει τα πάντα γύρω της.

Καλμάρει γενικά τις εντάσεις και το στρες και είναι μια υπέροχη, θεραπευτική παρέα σε όσους έχουν τάσεις απομόνωσης και κατάθλιψης.

μοιράστε