Τουρμαλίνη μπλε (Ινδικολίτης)

Η μπλε τουρμαλίνη είναι ένας διπλωμάτης της ειρήνης. Βοηθάει τους οραματιστές της ειρήνης και της οικολογίας να δημιουργήσουν λόγους που θα αγγίξουν βαθιά τις καρδιές των ανθρώπων. Γενικά, ο ινδικολίτης μας ωθεί να προσφέρουμε έργο στο κοινωνικό σύνολο. Μας απελευθερώνει από αισθήματα θλίψης και μοιρολατρίας και μας δείχνει τρόπους να γίνουμε ειρηνικοί πολεμιστές. Διαπραγματεύεται με πραότητα την όποια αρνητική κατάσταση που μπορεί να περνάμε εσωτερικά ή εξωτερικά, φέρνοντας κατανόηση και σύνεση σε ανθρώπους που περνούν συναισθηματική κρίση και χάνουν την ουσία.

Επίσης μας συνδέει με την ποιότητα της σοφίας και μας βοηθά να βρούμε τη δική μας προσωπική επαφή με αυτήν την ποιότητα. H μπλε τουρμαλίνη φέρνει αρμονία και ενότητα σε ένα σκορπισμένο νου, διευρύνει τα όρια του σε μεγάλο βαθμό και του χαρίζει διαύγεια στη σκέψη. Ενεργοποιεί το ananda kanda, ανοίγει το τρίτο μάτι, δίνει διόραση, βοηθά στην επικοινωνία με άλλες διαστάσεις, όπως και στην ανώτερη επικοινωνία (channeling). Ενεργοποιεί όμως και το κέντρο λαιμού, δίνοντας σαφήνεια και στοχευμένο λόγο. Η μπλε τουρμαλίνη είναι ένα ορυκτό που μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα σημεία του σώματος ή της αύρας, όπως και σε όλα τα ενεργειακά κέντρα, όταν νιώθουμε ότι θέλουν καθαρότητα και ένα αίσθημα αναζωογονητικής ενέργειας. Γενικά βοηθά ανθρώπους που νιώθουν “βρώμικοι” να νιώσουν, όχι μόνο καθαροί και φρέσκοι, αλλά και άσπιλοι.

Μας συνδέει με τους πνευματικούς μας οδηγούς και μας βοηθά να εμβαθύνουμε στο διαλογισμό, ειδικά σε τεχνικές που απαιτούν ησυχία καθώς βυθίζει το νου μας σε σιωπή και απλώνει μέσα στο σύστημά μας την απόλυτη σιγή. Βοηθά στην αποστασιοποίηση για να δούμε ένα τραύμα και πώς τελικά μπορούμε να το θεραπεύσουμε ουσιαστικά και ολιστικά.

Βοηθά σε όλα τα προβλήματα του αναπνευστικού συστήματος (οισοφάγου, λάρυγγα, φάρυγγα, πνευμόνων, βρόγχων) και εξισορροπεί το θυρεοειδή αδένα.

μοιράστε