Φεγγαρόπετρα: Το ορυκτό των θηλυκών μυστικών

Η Φεγγαρόπετρα είναι ένα από τα ορυκτά που κρύβουν την περισσότερη γλυκύτητα, αλλά και την πιο βαθιά θεραπεία, ειδικά για το θηλυκό σύστημα. Μην ξεχνάμε όμως πως όλοι, ανεξάρτητα από το φύλο, έχουμε μέσα μας μία θηλυκή πλευρά, που σχετίζεται με τη θρέψη, τη δημιουργία, την ανάπτυξη, τη γλυκύτητα και τη θεραπεία. Αυτά είναι τα κομμάτια μας που μπορούν να τονωθούν μέσα από την ενέργεια αυτού του πανέμορφου πλάσματος, που γεμίζει το ενεργειακό μας σύστημα με ανανεωμένη θρεπτική ενέργεια, ενώ μας συνδέει με το κοσμικό όραμα, την ενέργεια του Ιερού Θηλυκού και την εξέλιξη μέσα από τη θαλπωρή.

Φεγγαρόπετρα 

Είναι ένα ορυκτό το οποίο μπορεί να μας φέρει σε σύνδεση με τη θηλυκή μας ενέργεια σε όποιο φύλο και αν ανήκουμε. Η Φεγγαρόπετρα αποτελεί τον πυρήνα της θηλυκής ενέργειας από την πιο αρχέγονη όψη της μέχρι την πιο εκλεπτυσμένη. Είναι το αρχέτυπο του θηλυκού, έτσι μέσα από τη Φεγγαρόπετρα μπορούμε να συνδεθούμε με όλες σχεδόν τις όψεις του, όπως την Αρχιέρεια, τη Μητέρα Γη, τη Μεγάλη Θεά. Μας φέρνει σε επαφή με τη γνώση της θηλυκής σοφίας, αλλά και τη συμπαντική γνώση και διδασκαλία. Αυξάνει τη μαντική ικανότητα, δυναμώνει τη διαίσθηση, όπως και γενικά όλη τη μεταφυσική μας πλευρά. Με τη Φεγγαρόπετρα η σύνδεση με τόπους μαγείας, αλλά και μαγικά αντικείμενα, ώστε να πάρουμε πληροφορίες από αυτά, γίνεται εύκολα και απλά. Έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να αφήνει τις πληροφορίες να ρέουν μέσα μας όπως ένα ρυάκι που διατρέχει το βουνό.

 

Μας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και ουσιαστικές αλλαγές που εκπορεύονται από τα βάθη της ύπαρξής μας.  Συγχρόνως όμως απαλύνει την τριβή ανάμεσα στην ψυχή και την προσωπικότητα μειώνοντας έτσι τον πόνο για όσα αφήνουμε, αλλά και γενικά τη συναισθηματική ένταση που σχεδόν πάντα συνοδεύει την αλλαγή.  Έτσι η αποδοχή του προορισμού μας γίνεται πιο ομαλά και με κατανόηση για αυτά που αφήνουμε και αυτά που έρχονται.

Στηρίζει τους ανθρώπους που κατάγονται από τα αστέρια στη δυσκολία τους να γειωθούν και να κατανοήσουν την καθημερινότητα.  Η φεγγαρόπετρα μαζί με ορυκτά γείωσης και γνώσης (π.χ. μαύρη τουρμαλίνη, όνυχα ή οψιδιανό) φέρνει ισορροπία και αποδοχή των καταστάσεων.

Δίνει ευελιξία και διπλωματία σε όλα τα επίπεδα, φέρνοντας έμπνευση και δύναμη για να επιτύχουμε δύσκολους στόχους, όχι πηγαίνοντας ευθεία προς αυτούς, αν δεν είναι εφικτό πρακτικά, αλλά περιτριγυρίζοντάς τους για να αντιληφθούμε τα ευάλωτα ή γενικά τα πιο προσιτά σημεία τους ώστε να μπορέσουμε να τους κατακτήσουμε εύστροφα, ευρηματικά και με μια γρήγορη και συνάμα σοφή σκέψη.

Βοηθά γυναίκες, οι οποίες έχουν χάσει τη σύνδεση με τη θηλυκότητα μέσα τους από διάφορες εμπειρίες, να έρθουν ξανά σε επαφή μαζί της. Επιρροές από μητέρες που ευνούχισαν τις κόρες από τη θηλυκή τους φύση ώστε να τις κρατήσουν αποστειρωμένες, δημιουργούν διάφορα προβλήματα ενεργειακά ή φυσικά. Έτσι πολύ συχνά μπορεί να εμφανίζονται προβλήματα στο φυσικό σώμα, όπως μύκητες, ή ακόμα και πόνοι ή δυσανασχέτηση στα γεννητικά όργανα χωρίς όμως να εξηγούνται ιατρικά. Τέτοιες περιπτώσεις πολύ συχνά δημιουργούνται από την ασυνείδητη αγωνία της κόρης να μείνει άσπιλη.

 

Μέσα από την ήρεμη και βαθιά ενέργεια της φεγγαρόπετρας μπορούμε να βιώσουμε και εμείς το βάθος της δικής μας ύπαρξης, το μυστήριο μέσα μας και έξω μας, χωρίς το φόβο του αγνώστου, καθώς ακόμα τη γαλήνη, τη σοφία, την αποδοχή και την τρυφερότητα προς τον εαυτό μας.

Επειδή είναι ένα ορυκτό που πραγματικά αγαπάει την τέχνη, πολύ περισσότερο την εργασία μέσα από τη θεραπευτική τέχνη (μουσικοθεραπεία, δραματοθεραπεία, κτλ), επεκτείνει τη συνειδητότητα και την δημιουργικότητά μας.

Η φεγγαρόπετρα φέρνει τύχη και είναι ένα προστατευτικό ορυκτό για τα ταξίδια μας, είτε είναι σε φυσικό επίπεδο είτε σε ενεργειακό.

Μας δίνει αυτοπειθαρχία όταν δουλεύουμε τεχνικές αυτοβελτίωσης, ειδικά όταν το φεγγάρι γεμίζει, αλλά και στην πανσέληνο, που η δύναμη του ορυκτού αυτού είναι στο ζενίθ.  Σε αυτές τις περιόδους χρειάζεται όμως προσοχή γιατί μεγεθύνει τις αδυναμίες μας, μόνο όμως αν είμαστε στη διαδικασία όπου δουλεύουμε κάποια αδυναμία μας όταν έχουμε ήδη δει ή έστω και διαισθανθεί ότι κάποιες συμπεριφορές μας μάς οδηγούν σε λάθη που τελικά μας πληγώνουν. Εκεί, η διαυγής ενέργεια της φεγγαρόπετρας, χωρίς καμιά πρόσμιξη ψευδούς δικαιολογίας, θα μας φανερώσει την αλήθεια χωρίς καμία υπεκφυγή. Είναι ένα ορυκτό αυτογνωσίας. Όσο τολμάμε να εμβαθύνουμε, τόσο η φεγγαρόπετρα θα ανοίγει δρόμους και μονοπάτια.  Προσφέρει βοήθεια στην καθοδήγηση, αλλά και σύνδεση με ανώτερα όντα από τα οποία μπορούμε να πάρουμε και άλλες πληροφορίες και οδηγίες σε σχέση με την εξέλιξή μας. Όσο πιο ευκρινείς μείνουμε εσωτερικά, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πνευματικό δώρο αυτού του ορυκτού.

Βοηθάει στην αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών αλλά και στην εξουδετέρωση των τοξινών. Αυτή του η ιδιότητα είναι που το κάνει μοναδικό για αποτοξίνωση είτε το χρησιμοποιήσουμε σαν ορυκτό, είτε σαν βάμμα ή ίαμα.

Είναι πολύ βοηθητικό στις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί επειδή τονώνει τη γονιμότητα αλλά και στηρίζει γενικά τη διαδικασία της εγκυμοσύνης εκτός αν υπάρχει ιστορικό ή τάση αποβολής.

Τονώνει την κυκλοφορία των υγρών και γι’ αυτό μειώνει τα οιδήματα και βοηθάει στο αδυνάτισμα, θρέφει τα μαλλιά και το δέρμα. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ημικρανίες και αϋπνίες που οφείλονται σε ορμονικά προβλήματα. Χαλαρώνει τις ψυχολογικές εντάσεις της εμμηνόπαυσης και γενικά βοηθά σε όλα τα γυναικολογικά προβλήματα (αμηνόρροια, δυσμηνόρροια κτλ).

 

Φεγγαρόπετρα Ουράνιο Τόξο

Η Φεγγαρόπετρα ουράνιο τόξο βοηθά να ενεργοποιηθούν όλα τα ενεργειακά κέντρα, όπως και να ανανεωθεί η ενέργεια όλων των αυρικών σωμάτων μας. Συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς σύνδεσης μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα μας αφυπνίζει σε σχέση με την ενεργειακή τους κατάσταση.

Φέρνει βαθιά σύνδεση με τη Θεά, όπως και με τη μεταφυσική, μυστικιστική της φύση. Η Φεγγαρόπετρα ουράνιο τόξο συμβολίζει την Κόρη, που είναι ικανή να ξυπνήσει τη σπίθα που ξεκινά από το σκοτάδι ώσπου αυτή σταδιακά να φωτίσει τα πάντα καθώς πορεύεται προς το στάδιο της Μητέρας. Βοηθά να πάρουμε ενεργειακές πληροφορίες και να ρίξουμε ακτίνες φωτός ώστε να δούμε καλύτερα σε άγνωστα ως τώρα πεδία. Συνεισφέρει στο να «ξεκλειδώσουμε» το στόμα μας, το οποίο μπορεί να είναι κλειστό από όρκους του παρελθόντος σε σχέση με μεταφυσικές γνώσεις και να μιλήσουμε για αυτές.

Μας απογαλακτίζει από σύνδρομα σε σχέση με τη μητέρα και μας βοηθά να συνεχίσουμε αυτή τη σχέση ναι μεν με αγάπη, αλλά ως αυτόνομες γυναίκες. Γενικά μας βοηθά να υπερβούμε το ρόλο του αβοήθητου κοριτσιού που έχει ανάγκη μονίμως την καθοδήγηση κάποιου και μας δίνει τη μεστότητα που χρειαζόμαστε για να γίνουμε αυτάρκεις. Δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε τις πολλές όψεις ενός θέματος, καθώς μπορεί να αντανακλά πληροφορίες από διάφορα επίπεδα και διαστάσεις.

 

Μαύρη Φεγγαρόπετρα

Γενικά η Φεγγαρόπετρα είναι εξαιρετικό ορυκτό για θεραπεία της θηλυκής κακοποίησης σε οποιασδήποτε μορφή. Η μαύρη Φεγγαρόπετρα είναι το απόλυτο ορυκτό της μήτρας. Το μυστήριο, το βάθος, το ανεξήγητο της δύναμής της συμβολίζονται με αυτό το ορυκτό. Θέματα μπλοκαρίσματος από τη σκιά σε σχέση με τη θηλυκή ενέργεια μπορούν να δουλευτούν μαζί της, όπως και καταστάσεις όπου από το σκοτάδι θέλουμε να αναδυθούν ξανά στο φως και να τους δώσουμε μία νέα θεραπευμένη προοπτική και πορεία.

Βοηθά όταν θέλουμε να γειώσουμε μέσα μας μία νέα ιδέα ή ακόμα να υλοποιήσουμε μία ιδέα σε κοινωνικό επίπεδο.

Παρόλο που βοηθά να γειωθούν νέες ιδέες, συσχετίζεται με τη Σοφή και όλη τη σοφία που μπορούμε να δεχτούμε από αυτήν. Η μαύρη Φεγγαρόπετρα μαζί με τις ποιότητες της Crone γειώνει μεν μια νέα ιδέα, που όμως εκδηλώνεται ύστερα από πολύχρονη εμπειρία, γνώση και σοφία, που εκφράζεται εν τέλει αβίαστα, καθώς μετά από καιρό εσωτερικής μελέτης εκδηλώνεται εξωτερικά η πεμπτουσία της γνώσης.

Βοηθά να θεραπευτούν ανέγγιχτα τραύματα σε σχέση με το θηλυκό όσο βαθιά στο χρόνο και αν έχουν δημιουργηθεί, καθώς έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει και να εισχωρεί σε απροσπέλαστες περιοχές. Η Μάνα Θεά αναζητά τις κόρες της μέσα από αυτό το ορυκτό, τις καλεί να επιστρέψουν ξανά μέσα από την ίαση πίσω σε αυτήν. Οι ιέρειές της οι οποίες πέθαναν με τραυματικούς θανάτους χρειάζεται να δουλέψουν μαζί της για να τη συναντήσουν με καθάριες μήτρες ξανά, καθώς η μήτρα είναι το όργανο με το οποίο η γυναίκα υλοποιεί. Ο άνδρας υλοποιεί από το μυαλό του, ενώ η γυναίκα από τη μήτρα. Και χρειάζεται να το αντιληφθεί αυτό η γυναίκα. Δε δημιουργεί την υλοποίηση από το νου, τη γεννά από τη μήτρα. Είτε αποφασίσει να τεκνοποιήσει σε αυτή τη ζωή είτε όχι, η γυναίκα γεννά κάθε μέρα, κάθε στιγμή και για αυτό χρειάζεται η μήτρα της να είναι γιατρεμένη, διότι ό,τι έχει εκεί αυτό γεννά, είτε το ξέρει είτε όχι.

 

Ροδακινί Φεγγαρόπετρα

Η όψη που αντιπροσωπεύει η συγκεκριμένη Φεγγαρόπετρα σε σχέση με τη Θεά είναι αυτή της Μητέρας . Είναι η μήτρα που είναι γεμάτη είτε από ένα παιδί που κυοφορεί, είτε από ενέργεια. Είναι η ωρίμανση του θηλυκού, η γνώση της μήτρας στο απόγειο της γονιμότητάς της, εκεί όπου το θηλυκό γνωρίζει, κατανοεί και πράττει σε απόλυτη αρμονία. Βοηθά θέματα του συναισθηματικού σώματος, αλλά και γιατρεύει πληγές της μήτρας συγκεκριμένα σε σχέση με τη μητρότητα.

Τονώνει το κέντρο ιερού με μια ενέργεια τρυφερή, γιατρεύει τη μήτρα ολιστικά και τη βοηθά να αγαπήσει ξανά τη γυναικεία της φύση.

Είναι ένα ορυκτό το οποίο μπορεί να δουλέψει θεραπευτικά τραύματα της γυναίκας στο βάθος του χρόνου του γενεαλογικού της δένδρου. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη πως η συγκεκριμένη Φεγγαρόπετρα δεν έχει να κάνει μόνο με το Ιερό Θηλυκό, αλλά και με τη γυναίκα ως φυσικό άτομο με τα καθημερινά τραύματα που δέχεται και με τον πόνο που τη συναντά από τις ενεργειακές γραμμές του γενεαλογικού της δένδρου στο «εδώ και τώρα» της.

Σε σωματικό επίπεδο βοηθά πολύ σε προβλήματα δυσμηνόρροιας, κράμπες στη μήτρα, και έλλειψη ενέργειάς της. Σε περίπτωση που θέλουμε να συλλάβουμε, συνδυάζουμε τις τρεις όψεις του ορυκτού, Φεγγαρόπετρα ουράνιο τόξο, ροδακινί και μαύρη Φεγγαρόπετρα.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759