Χαλαζίας Satyaloka Αζετουλίτης

Σε ένα από τα ταξίδια μου στην Ινδία, όπου εκπαιδευόμουν στο διαλογισμό, είχα τη χαρά να έρθω σε επαφή και να διαλογιστώ με έναν κρύσταλλο χαλαζία Satyaloka Αζετουλίτη. 

Από ότι έμαθα για αυτό το πραγματικά υπέροχο πλάσμα, είναι ένας κρύσταλλος που εξορρύσεται στη νότια Ινδία και μαζεύεται και δέχεται επεξεργασία από τους μοναχούς ενός τοπικού μοναστηριού, με το ίδιο όνομα (Satyaloka). 

Η πρώτη αίσθηση που κατακλύζει όποιον διαλογιστεί με αυτόν τον κρύσταλλο, είναι ένα άπλετο φως που διευρύνει το πνευματικό μέρος του εαυτού μας στο μέγιστο. Θεωρείται ένα ιερό ορυκτό, το οποίο κατέχει μία μοναδική δόνηση στο ορυκτό βασίλειο και είναι αλήθεια πως, όταν το αγγίξει κανείς, αυτή η αίσθηση γίνεται αντιληπτή. 

Αφυπνίζει το Κέντρο Κεφαλής, φέρνοντας αντίληψη της κοσμικής ύπαρξης, όπως και της αυτογνωσίας, σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Συνδέεται όμως εξαιρετικά και με το Κέντρο Τρίτου Ματιού, όπου μπορεί να προσφέρει πληροφορίες, μέσα από οράματα, όπως και επαφή με τους προσωπικούς μας φωτεινούς οδηγούς. 

Μέσα από την προσωπική μου εμπειρία, αυτό που θα ήθελα να σας μεταφέρω, είναι η αίσθηση της ολότητας που αισθάνεσαι με τα πάντα, όχι μόνο με αυτά που γνωρίζεις στο γήινο πεδίο, αλλά και με τις κοσμικές ενέργειες. Η ενεργειακή επικοινωνία με τον Satyaloka Αζετουλίτη είναι μία μοναδική εμπειρία συνειδησιακής εξέλιξης. 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email