Κρυσταλλικό Grid για εναρμόνιση της θηλυκής και της αρσενικής ενέργειας

Όποτε βιώνουμε ασυμφωνία στη ροή αυτών των ενεργειών μέσα μας, συνήθως υπάρχει ένα τραύμα, το οποίο εντέλει θα εκδηλώσει εξωτερικά διάφορες δυσαρμονικές καταστάσεις. Η επιλογή των ορυκτών που συνθέτουν αυτή τη μάνταλα βοηθά όχι μόνο να θεραπεύσουμε το τώρα, αλλά και να κατανοήσουμε το πού και πώς δημιουργήθηκε το μπλοκάρισμα. Αυτή η γνώση θα βοηθήσει στην καλυτέρευση της σχέσης μας με τον εαυτό μας, με τον σύντροφό μας ή θα κάνει ευκολότερη την προσέλκυση συντρόφου αφού θα έχουμε αναγνωρίσει τα μπλοκαρίσματα που μας σταματούν από το να βιώσουμε τη σχέση που επιθυμούμε. Εξάλλου, η ομαλοποίηση της θηλυκής και της αρσενικής ενέργειας μέσα μας θα προσελκύσει γενικά πιο ισορροπημένους ανθρώπους γύρω μας.

Φτιάχνουμε με νεφρίτες το σύμβολο του αρσενικού «Άρης» και το σύμβολο του θηλυκού «Αφροδίτη». Μέσα στους κύκλους των συμβόλων τοποθετούμε από ένα μόκι (σαμάν) μόνο που το θηλυκό θα τοποθετηθεί στον «Άρη» (Mars) και το αρσενικό στην «Αφροδίτη» (Venus). Περιτριγυρίζουμε τα σύμβολα με αιματίτη, ροζ χαλαζία, ροδονίτη, κουνζίτη και διοπτάσιο. Η ποσότητα των ορυκτών που θα χρειαστεί για να περιτριγυρίσουμε τα σύμβολά μας εξαρτάται από το μέγεθός τους.

Διαλογιζόμαστε για 21 μέρες κρατώντας από ένα μόκι σε κάθε παλάμη μας, κοντά στο μάνταλα. Εάν είμαστε ζευγάρι, καθόμαστε ο ένας απέναντι από τον άλλο έχοντας στη μέση το μάνταλα και κρατάμε το αντίθετο μόκι από το φύλο μας (η γυναίκα το αρσενικό και ο άντρας το θηλυκό).

 

μοιράστε