Νέα Σελήνη στους Ιχθείς – Το μονοπάτι της σύνδεσης

Αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται με ευκαιρίες.
Καλεί τις Συμπαντικές πιθανότητες να γίνουν γήινα δώρα. Μπορεί αυτή η Νέα Σελήνη να σχετίζεται με τους Ιχθείς και να μη μας δίνει την αίσθηση της κατάκτησης, αλλά γεφυρώνει με τόσο κατάλληλο τρόπο για τον καθένα τη γη με τον ουρανό, που δίνει την αίσθηση πως μας αφουγκράζονται τα ουράνια πεδία. Έτσι, ας βγάλουμε από τη φαρέτρα μας βέλη και ας κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.
Οι προσφορές που θα προκύψουν σε αυτό το φεγγάρι, θα είναι σοβαρές. Ας ακούσουμε τη διαίσθησή μας για τους τρόπους με τους οποίους θα τις διαχειριστούμε καλύτερα. Αν θελήσουμε να επικοινωνήσουμε πιο βαθιά με την ενέργειά της Νέας αυτής Σελήνης, θα μείνουμε έκπληκτοι με τα Συμπαντικά μονοπάτια που θα ανοίγονται μπροστά μας. Οι απαντήσεις θα έρχονται άμεσα.
Αν υπάρχουν θέματα που νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να διαλευκάνετε, ρωτήστε, και το Σύμπαν θα σας φέρει την απάντηση. Η μυστικοί κόμποι που σας έδεναν, θα λυθούν. Το συναισθηματικό σώμα θα διευρυνθεί, ξυπνώντας την ενσυναίσθηση. Αυτό θα βοηθήσει να αντιληφθούμε όλοι μας πώς τα τραυματικά, συναισθηματικά φορτία μας επιβαρύνουν. Θα μας ωθήσει στην αναζήτηση της θεραπείας και την απελευθέρωση.
Ακόμα, θα μας στηρίξει ώστε να ξεπεράσουμε φοβίες σύνδεσης και να αναζητήσουμε την εμβάθυνση στις σχέσεις μας. Βγαίνοντας όμως έξω από το δικό μας, προσωπικό πεδίο, αυτή η ενσυναίσθηση θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τους γύρω μας και θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο δοτικοί στο συνάνθρωπο.
Γενικά, εμπιστευτείτε αυτό το φεγγάρι. Βγάλτε προς τα έξω τα ταλέντα σας, τις νέες ιδέες σας, εμπνευστείτε και εμπνεύστε. Είναι μία όμορφη στιγμή να εκφραστείτε και να ανοίξετε το βήμα σας προς το φωτεινό, Συμπαντικό δρόμο, αναζητώντας και ανακαλύπτοντας τη σύνδεση.

 

μοιράστε