Φυλακτό των τεσσάρων κατευθύνσεων

Πάρτε λίγο χρόνο, ώστε να μπείτε σε ένα μικρό διαλογισμό.

Ρωτήστε τον εαυτό σας: ποιο χρώμα σας κάνει να αισθάνεστε πιο ασφαλείς;

Βρείτε, όχι μόνο το χρώμα, αλλά και τη συγκεκριμένη απόχρωσή του που σας εμπνέει αυτή την αίσθηση. Το επόμενο βήμα είναι να την αναζητήσετε σε ύφασμα. Κατασκευάστε από αυτό ένα μικρό τετράγωνο πακέτο, με τις ραφές του στο αντίστοιχο χρώμα. Τοποθετήστε μέσα σε αυτό ένα μαύρο τζετ, ένα μαύρο κυανίτη και ένα νοουμίτη.

Γεμίστε το με αποξηραμένα φύλλα μέντας, κόκκους μαύρου πιπεριού, όπως και μακρυπίπερο. Κλείστε και την τελευταία πλευρά του πακέτου που ήταν ανοιχτή. Ράψτε επάνω του ή ζωγραφίστε ένα σταυρό με ίσες πλευρές. Κρατήστε το τώρα ανάμεσα στα χέρια σας και στρέψτε όλη την ενέργειά σας προς αυτό. Αισθανθείτε την ενέργειά του να αφυπνίζεται και να πάλλεται ανάμεσα στα χέρια σας. Δείτε η δύναμή του να γίνεται ακόμα πιο μεγάλη, τόση που να φέγγει σαν μία ισχυρή σφαίρα Φωτός.

Όταν την αισθανθείτε πολύ ισχυρή, είναι η ώρα που μπορείτε να της μεταφέρετε το μήνυμα πως είναι ο φύλακας μίας συγκεκριμένης κατεύθυνσης στο σπίτι σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο, ώσπου η ενέργεια να είναι πολύ έντονη πλέον. Ο φύλακάς σας, μετά από αυτή τη διαδικασία, είναι έτοιμος και μπορείτε να τον κρεμάσετε στην κατεύθυνση που θα θωρακίζει. Μπορείτε να φτιάξετε ένα φυλακτό για κάθε κατεύθυνση του σπιτιού.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε το φύλακα για μία συγκεκριμένη πλευρά του σπιτιού, για ένα συγκεκριμένο παράθυρο, από όπου νιώθετε ότι μπαίνει η αρνητική ενέργεια ή ακόμα και για ένα συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού που αισθάνεστε να βάλλεται από αρνητισμό ή όπου έχετε εντοπίσει αρνητική αδυναμία.

[Απόσπασμα από το βιβλίο “Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας” της Shakila Ιωάννας Μπράτη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δίον]

μοιράστε