Νέα Σελήνη στο Λέοντα – Για ποιον λάμπεις;

Περάσαμε ένα διάστημα πολύ δύσκολο. Πανσέληνοι και Νέες Σελήνες που συνεχώς μας τέσταραν σε πολλά επίπεδα και με πολλούς τρόπους. Μετά από την τελευταία θησεία που συνέβη στον τόπο μας και τον πόνο που όλοι νιώσαμε για αυτό το γεγονός, έρχεται μία Νέα Σελήνη με πιο πράα ενέργεια, μήπως και κάπως γλυκάνει όλα αυτά που έχουμε μέσα μας.
Καλούμαστε να κάνουμε μία ανασκόπηση μέσα από όλα αυτά που έχουμε μάθει ως οντότητες, ως άνθρωποι, ως προσωπικότητες, να δούμε ουσιαστικά τι προσδοκούμε. Ο κλοιός στένεψε. Χρειάζεται να αντιληφθούμε πως δεν είμστε μόνοι, ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στη Γη, στο συνάνθρωπό μας.
Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα και με Ηλιακή έκλειψη, χρειάζεται να αποδείξεις την ωριμότητα που απέκτησες από τις εμπειρίες του προηγούμενου διαστήματος. Αν σε παρασύρει για άλλη μία φορα ο υπερκαταναλωτισμός, είτε υλικός, είτε συναισθηματικός, τότε θα έχεις χάσει άλλον έναν κύκλο.
Σύνεση, εγκράτεια, δύναμη, εστίαση. Όσο πιο πολύ συγκεντρωθείς σε αυτές τις ποιότητες, τόσο πιο αυθεντικοί θα είναι οι στόχοι σου. Δεν μπορείς να είσαι σπάταλος πια, δεν περισσεύει – και αν περισσέψει, σκέψου πώς θα μπορέσει να επενδυθεί ορθά. Είναι εποχή ανακύκλωσης, αναδιοργάνωσης, σωστής διαχείρισης – και δεν εννοώ μόνο οικονομικά, αλλά και ενεργειακά.
Ναι, ο Λέοντας θέλει να λάμψει, αλλά χρειάζεται να σεβόμαστε ότι έχουμε ήδη, να το εκτιμήσουμε, να αποσαφηνίσουμε τις προσδοκίες μας και να ξέρουμε πια ότι έχουμε ευθύνη για τις επιλογές μας προς τη λάμψη και την ανάδειξή μας. Δεν επηρεάζουν μόνο εμάς, αλλά όλο το σύνολο.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email