Θεραπεύοντάς μας μέσα στο χρόνο

Μία καταπληκτική τεχνική, που μπορεί να σας βοηθήσει να ταξιδέψετε ενεργειακά στο χρόνο και να απαλύνετε καταστάσεις, ακόμα και να τις θεραπεύσετε από το παρελθόν ή να εδραιώσετε νέα δεδομένα για εσάς στο μέλλον – να δώσετε δηλαδή ενέργεια σε καταστάσεις που, στο παρόν, νιώθετε πως υπάρχει κάποια έλλειψη στη ροή τους. 

Η τεχνική είναι αρκετά εύκολη, αλλά θέλει επιμέλεια και, φυσικά, κάποια ορυκτά. 

Τα βασικά είναι 3 μεγάλοι κρύσταλλοι Χαλαζίες με αιχμή, οι οποίοι να μπορούν να στέκονται όρθιοι. Ο πρώτος αντιπροσωπεύει το παρόν. Βάζετε σπό κάτω του του μία φωτογραφία σας, στην οποία έχετε γράψει το όνομά σας και την ημερομηνία γέννησής σας από πίσω της. Ο κρύσταλλος Χαλαζίας που θα τοποθετήσετε αριστερά του πρώτου θα αντιπροσωπεύει ένα θέμα που σας έχει τραυματίσει και θέλετε να επεξεργαστείτε ή ακόμα μία κατάσταση από το παρελθόν που νιώθετε ότι μπλοκάρει τις δυνατότητές σας στο σήμερα. Τοποθετήστε κάτω από αυτόν μία φωτογραφία από την περίοδο εκείνη και, αν θυμάστε, γράψτε στο πίσω μέρος της την ημερομηνία, περιγράφοντας το γεγονός. Στον τρίτο κρύσταλλο Χαλαζία, που θα τοποθετηθεί δεξιά του κεντρικού, γράψτε σε ένα χαρτί τι θέλετε να ελκύσετε στο μέλλον και τοποθετήστε το από κάτω του.

Ο κεντρικός Χαλαζίας είναι εσείς στο παρόν, ο αριστερός αντιπροσωπεύει το παρελθόν και ο δεξιά το μέλλον.

Κάθε κρύσταλλος οφείλει να είναι καθαρισμένος ενεργειακά και προγραμματισμένος για αυτή τη συγκεκριμένη ενεργειακή διαδικασία. Ένας απλός τρόπος είναι να κρατήσετε τον κάθε Χαλαζία, να οραματιστείτε και να δηλώσετε αυτό που θέλετε και να δείτε καθαρά όσα λέτε να απορροφούνται και να αποθηκεύονται μέσα του. 

Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ορυκτά που θα συμπαρασταθούν ενεργειακά σε αυτό που θέλετε να επεξεργαστείτε. Για παράδειγμα: αν δουλεύετε ένα παιδικό τραύμα, μπορείτε να τοποθετήσετε κοντά στον αριστερό κρύσταλλο Χαλαζία ένα άνθος Αραγωνίτη (sputnik), ένα ροζ Χαλαζία, ένα Ροδονίτη, ένα γαλάζιο Χαλκηδόνιο και ένα Μαλαχίτη

Αν θέλετε να ελκύσετε στο μέλλον οικονομική αφθονία, μπορείτε να προσθέσετε ένα Περίδοτο, ένα πράσινο Κουνζίτη, έναν Αβεντουρίνη, μία κόκκινη Γρανάδα, ένα Μάτι της Τίγρης και, τέλος, έναν Κιτρίνη.

Αν θέλετε να ενδυναμώσετε ταυτόχρονα και τον εαυτό σας στο παρόν, μπορείτε να τοποθετήσετε κοντά στον κεντρικό κρύσταλλο οποιαδήποτε ορυκτά αντιπροσωπεύουν τις ανάγκες σας. Φυσικά, αυτά είναι παραδείγματα και εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας, προσωπική σύνθεση. 

Κάθε μέρα, για τουλάχιστον τρεις μήνες, πηγαίνετε στη σύνθεσή σας και οραματιστείτε λευκό Φως από το Σύμπαν να τη λούζει. Αν δουλεύετε κάποιο παιδικό τραύμα, μπορείτε να οραματίζεστε το μικρό παιδί που έχετε μέσα σας και φέρει το τραύμα και να του λέτε λόγια συμπαράστασης, αγάπης και υποστήριξης, νιώθοντας μέσα σας αποδοχή για αυτό το μικρό πλάσμα. Δείτε το σταδιακά, μέρα με τη μέρα να δυναμώνει και να καθαρίζει από την όποια αρνητική κατάσταση το είχε πληγώσει. Αν έχετε επιλέξει οποιαδήποτε άλλη κατάσταση του παρελθόντος, οραματιστείτε τη να θεραπεύεται σταδιακά, στέλνοντάς της θεραπευτική ενέργεια με τον ίδιο τρόπο.

Όσο για τον κρύσταλλο που αντιπροσωπεύει το μέλλον, οραματιστείτε με τον πιο θετικό τρόπο για εσάς όλα αυτά που θέλετε να ελκύσετε και να πραγματοποιήσετε στη ζωή σας. Πάντα τελειώνετε εστιασμένοι στον κεντρικό κρύσταλλο, δηαλαδή στο “τώρα”, με μία θετική επιβεβαίωση, μία θετική έκφραση για τον εαυτό σας, νιώθοντας πως ελκύετε θετικές ποιότητες για τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. 

μοιράστε