Αβεντουρίνη – το ορυκτό της Τύχης

Η Αβεντουρίνη είναι ένα ορυκτό το οποίο προωθεί την τύχη, όπως και τη γενική ευημερία. Είναι εξαρειτική όταν χρειάζεται να ψάξετε για δουλειά ή θέλετε να αναβαθμίσετε το βιωτικό σας επίπεδο ή γενικά χρειάζεστε το μαγικό χέρι της Τύχης να σας βοηθήσει. 

Τοποθετήστε την στο πορτοφόλι σας, κοντά στον υπολογιστή σας, δίπλα στο κρεβάτι σας, όμως μην την ξεχνάτε ως ένα απλό αντικείμενο. Θέλει τη φροντίδα σας, για να συνεχίσει να παράγει τη θετική της ενέργεια. Μπορείτε να την περνάτε συχνά με λίγο αιθέριο έλαιο από βασιλικό ή κανέλα, να την τοποθετείτε έξω στον ήλιο, ώστε η ενέργειά της να ανανεώνεται, να την τοποθετείτε κοντά στο ηχείο από όπου ακούγονται ισοχρονικοί ήχοι για την αφθονία και, φυσικά, να μη σταματάτε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για τον αντίστοιχο στόχο.

Εξάλλου, η Αβεντουρίνη θα σας προσφέρει και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, όπως και την καλή διάθεση που χρειάζεστε, για να είστε δημιουργικοί και παραγωγικοί. Επίσης, μπορείτε να την κρατάτε στα χέρια σας και να οραματίζεστε οτιδήποτε θετικό θέλετε να καλέσετε στη ζωή σας. Το ότι με τη βοήθειά της θα εστιαστείτε σε θετικές εικόνες θα σας βοηθήσει εξίσου, καθώς θα παίρνει το νου από όποια συχνή τάση μπορεί να έχει να γίνεται πεσιμιστικός. 

Είναι σίγουρο πως με την ανανεωτική και αναζωογονητική ενέργεια της Αβεντουρίνης, πολλά όμορφα πράγματα θα έρθουν στο δρόμο σας!

μοιράστε