Συνεδρία Ηχοθεραπείας

Σε μία συνεδρία ηχοθεραπείας, συνδυάζω τα κρυσταλλικά μπωλ, τα θιβετιανικά κύμβαλα και το Γκονγκ, παίζοντας με την εναλλαγή των ήχων και των συχνοτήτων. Μέσα από τον ήχο που αυτά τα όργανα παράγουν, δημιουργούνται μοναδικές δονήσεις, οι οποίες απορροφώνται από το φυσικό σας σώμα, όπως και τα ενεργειακά σώματα. Οι δονήσεις αυτές έχουν τη δυνατότητα να σας εναρμονίσουν ολιστικά.

Τα πάντα είναι δόνηση και η δόνηση αυτών των συμπαντικά συντονισμένων οργάνων ρυθμίζει όλο σας το σύστημα, σε αρμονική ροή. Αποκαθιστά τη δυσαρμονία με ότι για εσάς σημαίνει υγεία.

Με αυτόν τον τρόπο, η συσχέτισή σας με τον κόσμο, το Σύμπαν και τον εαυτό σας ανεβαίνει σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Η θεραπευτική ενέργεια του ήχου προσφέρει υγιή μαγνητισμό,  αλλά και ενεργοποίηση των θετικών ποιοτήτων μέσα σας.

Συχνά συνδυάζω την ηχοθεραπευτική συνεδρία με την κρυσταλλοθεραπεία, και έτσι δημιουργώ ένα δυναμικό θεραπευτικό σύνολο για την υγεία σας.

Μία ακόμη εκδοχή της ηχοθεραπείας είναι το ταξίδι φαντασίας, το οποίο ενεργοποιεί, μέσω του ήχου, τον κατάλληλο οραματισμό, ώστε να βρούμε τις συγκεκριμένες για εσάς προτάσεις δύναμης, ανάλογες με τι θεραπεία που χρειάζεστε – ακόμη και η αλλαγή του ενεργειακού DNA είναι έτσι δυνατή.

Η διάρκεια μίας συνεδρίας ηχοθεραπείας εξαρτάται πάντοτε από το δέκτη, όπως και από τις επιπλέον θεραπείες με τις οποίες μπορεί να συνδυαστεί.

μοιράστε