Ενδυνάμωσης του στόχου

 

Το να υπάρχει στοχοθεσια στην ζωη μας είναι σημαντικο γιατί μας βοηθάει να μείνουμε επικεντρωμένη σε μια εποχή που υπάρχει μια γενική αποδήμηση. Η υπάρξει μεγαλουργεί στην δομή και είναι σοφο να δημιουργήσουμε κάποιες μικρές έστω σταθερές ώστε να νιώθουμε  ασφάλεια.  Κάποια πράγματα από το παρελθόν θα αλλάξουν και κάποια  θα διατηρηθούν ίδια. Σε κάθε αλλαγή υπάρχουν συνέχειες και ασυνέχειες. Ετοιμαστείτε να αποδεχτείτε την επόμενη φάση και να  αφήσετε πίσω το παρελθόν !

Ότι γράψετε ως στόχους πρέπει να είναι ξεκάθαρο, οι στόχοι να μην είναι πολλοί. Επίσης να έχουν σχέση με την προς τα έξω προβολή του εαυτού σας, καινούργια ξεκινήματα, πιστή προς τον εαυτο σας και θάρρος. Μια κίνηση προς τα εμπρός γενικά.


“Με τη δύναμη της ενέργειας , όλα τα ξεπερνώ, τα εμπόδια από το δρόμο μου σπάνε, φτάνω στο στόχο που λαχταρώ. Τώρα έχω στη ζωή μου «……….Στοχοι……….»

Με δύναμη, τόλμη και θάρρος το κατακτώ ολοκληρωτικά. Μαγνητίζω ότι εργαλεία χρειάζομαι για να πορευτώ άνετα προς το στόχο που ποθώ. Είμαι δύναμη, είμαι πάθος, είμαι ζωή, είμαι η απόλυτη ισχύς.”

Οραματίζεστε το στόχο σας λίγα λεπτά με όλες τις αισθήσεις σας. Αυτό θα τον ενδυναμώσει.

 

 

 

 

μοιράστε