Ταξιδέψτε προς την Αφθονία μέσα από τα χρώματα!

Ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και της Τύχης, μόλις πέρασε στο σταθερό, γήινο ζώδιο του Ταύρου, που σχετίζεται με τον πλούτο και την πολυτέλεια! Αυτό σημαίνει ευκαιρίες για κάλεσμα της αφθονίας και πλούσιας δημιουργικής ενέργειας.

Δημιουργήστε μία άνετη για εσάς ατμόσφαιρα, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Φροντίστε να έχετε κοντά σας ξυλομπογιές, κηρομπογιές, μαρκαδόρους ή ότι άλλο σας βολεύει, με χρώματα που σας εμπνέουν. 

Κρατήστε κοντάς σας ένα ορυκτό το οποίο συνδέεται με τη γήινη ενέργεια, με ποιότητες ανάπτυξης, όπως ο Δενδριτικός Αχάτης. Ανάψτε θυμίαμα  που σχετίζεται με τις ποιότητες αφθονίας, όπως είναι ένα μίγμα που περιέχει κανέλα, κινέζικο γλυκάνισο και φλούδες πορτοκαλιού αποξηραμένες, και σπρώξτε ευγενικά τον καπνό προς το Ηλιακό σας Πλέγμα και το κέντρο Ιερού, νιώθοντάς τον καπνό να τα τονώνει και να τα ενεργοποιεί. Στη συνέχεια, ανάψτε ένα πράσινο και ένα μπλε κερί και μείνετε για λίγα λεπτά να παρατηρείτε τη φλόγα τους, λέγοντας από μέσα σας τι είναι αυτό που αναζητάτε να σας φέρει ο επόμενος χρόνος, κατά τον οποίο θα παραμείνει ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου.  

Στη συνέχεια, πάρτε τα χρώματά σας και ζωγραφίστε αυθόρμητα ότι αισθάνεστε. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να παίξει, τις επιθυμίες σας να εκφραστούν, τη δύναμη της έλξης να ρεύσει μέσα από εσάς στο χαρτί. Όταν τελειώσετε, περάστε τη ζωγραφιά σας επάνω από τον καπνό της Αφθονίας και τοποθετήστε τη μαζί με το ορυκτό σας σε ένα μέρος όπου μπορείτε να έρχεστε συχνά οπτική σύνδεση μαζί της και με τις ποιότητες που επιθυμείτε να καλέσετε στη ζωή σας. 

μοιράστε