Θεραπευτική άσκηση με Κρύσταλλο Χαλαζία

Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει πολύ να επεκτείνετε την ενεργειακή σας αντίληψη, αλλά θα μπορέσετε με αυτήν να βοηθήσετε και άτομα που έχουν ανάγκη.
Κρατήστε στην προβολική σας παλάμη έναν Κρύσταλλο Χαλαζία σε μορφή βότσαλου με τον αντίχειρα, έτσι ώστε η παλάμη σας να μπορεί να είναι ανοιχτή. Ο δέκτης μπορεί να στέκεται όρθιος ή να καθίσει σε ένα σκαμπό. Σταθείτε για λίγο μπροστά του και συγκεντρωθείτε σε αυτόν.
Νιώστε τη γενικότερη ενέργεια και, στη συνέχεια, αρχίστε να “σκανάρετε” με το χέρι σας το σώμα και την ενέργειά του, αργά, με επικέντρωση. Όπου νιώθετε πως υπάρχει μπλοκάρισμα, κινήστε το χέρι σας αριστερόστροφα, για να το καθαρίσετε, οραματιζόμενοι ταυτόχρονα ότι βγαίνει ασημένιο φως από τον Κρύσταλλο.
Όποια περιοχή νιώσετε “άδεια” ή σε αδυναμία, κινήστε το χέρι σας δεξιόστροφα, ώστε να την τονώσετε, οραματιζόμενοι ταυτόχρονα χρυσό φως να βγαίνει από τον Κρύσταλλό σας.
Συνεχίστε για όσο νιώθετε, έχοντας όμως στο νου σας πως, αν είναι ο δέκτης όρθιος, δεν πρέπει να παραμείνει σε αυτή τη θέση για πάνω από 10 λεπτά. Μπορείτε να έχετε ένα κάθισμα κοντά, σε περίπτωση που κουραστεί ή ζαλιστεί. Αν κάθεται από την αρχή της θεραπείας, μπορείτε να δουλέψετε στην τεχνική έως και 15 λεπτά. Μην ξεχάσετε να περάσετε όλο το σώμα και όλες τις πλευρές.
Όταν τελειώσετε, οραματιστείτε μία φωτεινή μπάλα να περιτριγυρίζει τον Κρύσταλλό σας, να απορροφά όλα τα αρνητικά που μάζεψε από τη θεραπευτική διαδικασία και να φεύγει, ανεβαίνοντας, ώστε να τα απελευθερώσει στο Σύμπαν, για να μετουσιωθούν σε Φως.

μοιράστε