Συνεδρίες Βελονισμού Προσώπου

Η αρχαία τέχνη του βελονισμού μπορεί να προκαλέσει την υγιή ροή της ζωτικής ενέργειας, μέσα από τον ερεθισμό κομβικών σημείων στο σώμα του ανθρώπου. Βοηθά στην ανάπλαση, την αποκατάσταση της ισορροπίας και τη γενικότερη αρμονία του συστήματος, ώστε να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί αυτοϊασης του.

Φανταστείτε πόσα μπορεί να προσφέρει στο πρόσωπο και τους ιστούς του, εφαρμοσμένος στα κατάλληλα σημεία. Μέσα από χρόνια εφαρμογής, οι πρακτικοί του βελονισμού, ανακάλυψαν τα σημεία που βοηθούν το πρόσωπο να αναπλαστεί, να επανορθώσει τις ζημιές του χρόνου και των συνθηκών ζωής και να επανέρθει στην αρχική του σφριγηλότητα, να αποκτήσει φρεσκάδα και να γιατρέψει από μόνο του κάθε επιρροή του χρόνου – ρυτίδες ηλικίας, ρυτίδες έκφρασης, αποχρωματισμούς, χαλάρωση και θαμπή όψη.

Μέσα από την προσωπική μου γνώση και εμπειρία επάνω στο βελονισμό και την κρυσταλλοθεραπεία, προχώρησα ένα βήμα παρακάτω! Οι κρύσταλλοι, μέσα από την ευεργετική τους δόνηση, προσφέρουν στο πρόσωπο τα στοιχεία εκείνα που το βοηθούν να αποκαταστήσει όσα ακριβώς του λείπουν, επαναφέρουν την αρμονία της ενέργειας και το θρέφουν βαθιά, επικεντρώνοντας στις ενεργειακές αιτίες της όποιας αλλαγής έχει εμφανίσει με το χρόνο. Δε σταμάτησα όμως εκεί: οι γνώσεις μου στη βοτανοθεραπεία και την αρωματοθεραπεία μου επέτρεψαν να αρχίσω να παρασκευάζω την προσωπική συνταγή για το πρόσωπο κάθε γυναίκας που ερχόταν για τη θεραπεία βελονισμού προσώπου, ξεκινώντας από μάσκες και προχωρώντας σε   κρέμες ενυδάτωσης, φροντίδας, αναζωογόνησης – ότι χρειαζόταν το κάθε πρόσωπο για την ανανέωσή του. Οι σπουδές μου στην Ταϊλάνδη μου επέτρεψαν να βρω τις κατάλληλες τεχνικές για μασάζ στο πρόσωπο, ώστε τα ευεργετικά, φυσικά συστατικά να απορροφηθούν από το δέρμα και να εισχωρήσουν βαθιά, ενεργώντας σε πολλαπλά επίπεδα. Κορυφαία τεχνική που ανακάλυψα πως δίνει απίστευτα αποτελέσματα, το gua sha προσώπου με Νεφρίτη, που προσφέρει βαθιά θρέψη και ζωντανεύει κάθε κύτταρο άμεσα!

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε από την αγάπη μου για τη γυναίκα και η προσπάθεια να της θυμίσω τη φυσική της ομορφιά. Τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα! Κάθε φορά που τελείωνα μία θεραπεία, οι εικόνα ήταν εντυπωσιακή. Η ενέργεια, από μόνη της, καλεσμένη από τη δόνηση των κρυστάλλων στα σωστά σημεία, αποκατέστησε με τρόπο που ήταν φυσικά ο ποιο κατάλληλος το δέρμα να φαίνεται ανανεωμένο.

Το εφάρμοσα κατευθείαν σε τακτικές μου θεραπευόμενες και οι εντυπώσεις τους ήταν υπέροχες. Πλέον, η πρακτική του προσωπικού κρυσταλλικού βελονισμού, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της ταλαιπωρίας του προσώπου έχει γίνει η μόνιμή μας θεραπευτική απόλαυση. Η απόδραση από την καθημερινότητα και η ανακούφιση από το στρες και την ταλαιπωρία που περνούσε το δέρμα πρωτύτερα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία γυναίκα με λαμπερό, ξεκούραστο και ευχαριστημένο πρόσωπο!

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:

 • Αναστροφή της ζημιάς του χρόνου στο πρόσωπο
 • Σύσφιξη των ιστών του προσώπου
 • Ανανέωση του δέρματος
 • Αποκατάσταση της λάμψης του δέρματος και υγιής όψη
 • Αναίρεση των αποχρωματισμών και της χρωματικής δυσαρμονίας
 • Αποκατάσταση της ροής του αίματος σε όλους τους ιστούς του προσώπου ανεμπόδιστα
 • Ενεργειακή αποκατάσταση της αρμονίας, για επανόρθωση της ζημιάς που το πρόσωπο αντανακλά από ενεργειακά μπλοκαρίσματα
 • Βελονιστικός ερεθισμός των σημείων που εξαλείφουν τις ρυτίδες και τη χαλάρωση
 • Κρυσταλλική θεραπεία για την επαναφορά της αρμονίας στο δέρμα και το μυϊκό, αλλά και ενεργειακό σύστημα του προσώπου
 • Επαφή του προσώπου με φυσικά συστατικά, συμβατά με την προσωπική του χημεία
 • Προσωπικές συνταγές παρασκευής προϊόντων για το πρόσωπο – μοναδικά για την κάθε γυναίκα
 • Χαλαρωτικό μασάζ προσώπου για απορρόφηση των φυσικών συστατικών από το δέρμα
 • Gua Sha με Νεφρίτη για αναζωογόνηση και λάμψη

 

μοιράστε